Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Kurde wcisnąłem przez przypadek enter. Wiecie chodzi mi o pins and needles, ogólne uczucie fizyczne towarzyszące przy wejściu i w sumie psychiczne też jakby przygaszone. Zaznaczam że kwetiapinę biorę po majce przed snem 100 mg. Mija doba od wzięcia kwety dlatego mnie to dziwi. Czy ktoś też tak miał z tą substancją? Czy kwetiapina jest aż tak silnym neuroleptykiem? Czy tu chodzi o dawkę może?
  • 5184 / 916 / 0
Niby w dawkach powyzej 300 mg zaczyna w znacznym stopniu blokowac receptory dopaminowego d2 ale ma powinowactwo do wielu innych receptorów np do histaminowych h1 ma najwieksza a także blokuje D1, 5ht1 , 5ht2
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Tylko że te objawy zaczęły się równo z początkiem brania kwety, wcześniej wszystko było ok
  • 5184 / 916 / 0
No to chyba odpowiesz masz jasną .
Jeśli ktoś napisze że wszystko ok to co to zmieni?
Dowody anegdotyczne
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Siemka, 95kg chłop z mega tolerka na tramal brałem 2 razy Oxy. Wskoczyły mi blister MST 200 chce to p.o wziascć. Jaką dawkę mi polecacie aby się fajniuutko zrobić?
  • 901 / 221 / 0
MEGA tolerka na tramadol.
Wpisz swoją dawkę w puste pole. Pod warunkiem, że bierzesz więcej niż 2000mg

PUSTE POLE LINIJKĘ POWYZEJ

A brać majki doustnie sie nie opłaca. Działanie dosłownie niewiele mocniejsze od takiego DHC 90. Dodatkowo tak blokuje dupę, że klęka tu każdy opio z buprenorfiną na czele. Chociaż zrób porządny roztwór odseparuj śmieci i podaj podskórnie/domięśniowo. Rzadko coś takiego proponuję, ale każdy ćpun musi umieć z zamkniętymi oczami wyekstrahować Antka z jedną ręką wkajdankach, a drugie ogniwo kajdanek trzyma jajka no i otrzymać wolną zasadę majki też by wypadało.

Jak dla Ciebie to czarna magia to pierdol te opio i uciekaj bo sie zabijesz.

I wejże zadbaj o własną dupę, bo ja tego nie muszę robić. Podaj dokładną dawkę, jak często, jak długo, jakim sposobem. I do jasnej ciasnej, nie mixuj na początek kurwa! Bo ktoś Ci poleci zbyt wysoką dawkę i wylądujesz na SOR'ze w dobrym przypadku.

Opioidy są również śmiertelną trucizną! Jednak kłania się nam tutaj Paracelsus
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2025 przez DobryWujas, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 778 / 51 / 1
Czy znajde gdzieś nagranie przerabiania MST na I.V bo niby jest to nasze forumowskie, ale nie wiem czy ja dobrze to robię.
W skróciex krusze tsbletkę bez otoczki, grzeje ją na łyżeczce. Aż przestaje mi prawie strzelać. Wtedy ledwie płynu zostaje więc ściągam to na inną łyźkę. Pisze zalać 2 raz. To zalewam dodatkowo i ściagam jeszcze raz na to 2 łyżke, wtedy kładę filtr i już przefiktrowuje do dtrzykawki przez filtr.
10 raz czytałem ten poradnik i dalej nir wiem czy go dobrze interpretujr. Jednak nagranie ti było by coś, może z jakiejś niemieckiej strony o bezpiecznym ćpaniu czy cod
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 135 / 10 / 0
morfina doustnie 50mg słabo a 100mg muli. Dupe zatkało tak, że trzeba palec w dupe bo inaczej ni chuja/boli i krew. Feee. Trzeba dodać stima, choćby dużo kofeiny. mak działa lepiej bo ma też inne alkaloidy co stymulują: kodeina (histamina) i tebaina (podobnie jak strychnina). No i jest też papaweryna żeby się wysrać. Oxy i koda są bardziej rekreacyjne. Choć i tutaj lepiej kupić se listek MST200 (i może NEP/3cmCMC jak walimy na wieczorynke albo amf jak od rana ale odradzam to.. ) niż latać jak palant po aptekach. A co dobre na zatkaną dupe? Raczej mam na myśli "małe" ilości typu 50-150mg na dzień pod wieczór na kompie, w dzień wale NEPa albo inne keto...
  • 778 / 51 / 1
A koda nie przekształca się czasem w morfe? Więc dlaczego rekreacyjnie wypada lepiej?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 5184 / 916 / 0
kody glowny metabolizm
doszliśmy do wniosku ze to glukuronid kodeiny 80.%
I on ma główny wpływ na profil działania.
Norkodeina która lekko stymuluje to 10 procent dawki
morfina 5 do 10 procent

oprocz powszechnie znanych metabolitow (morfina, norkodeina, glukuronid-6-kodeiny) metabolizuje sie dodatkowo, w malutkiej czesci, w Hydrokodon i hydromorfon

do tego pochodne kodeiny i kwasu glukuronowego też mogą mieć działanie psychoaktywne

Nie mówiąc o tym, że koda musi przejść przez pierwszy obieg metaboliczny, majka nie itd. W skrócie różnic jest dużo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.