Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Kurde wcisnąłem przez przypadek enter. Wiecie chodzi mi o pins and needles, ogólne uczucie fizyczne towarzyszące przy wejściu i w sumie psychiczne też jakby przygaszone. Zaznaczam że kwetiapinę biorę po majce przed snem 100 mg. Mija doba od wzięcia kwety dlatego mnie to dziwi. Czy ktoś też tak miał z tą substancją? Czy kwetiapina jest aż tak silnym neuroleptykiem? Czy tu chodzi o dawkę może?
  • 5158 / 900 / 0
Niby w dawkach powyzej 300 mg zaczyna w znacznym stopniu blokowac receptory dopaminowego d2 ale ma powinowactwo do wielu innych receptorów np do histaminowych h1 ma najwieksza a także blokuje D1, 5ht1 , 5ht2
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2 / / 0
Tylko że te objawy zaczęły się równo z początkiem brania kwety, wcześniej wszystko było ok
  • 5158 / 900 / 0
No to chyba odpowiesz masz jasną .
Jeśli ktoś napisze że wszystko ok to co to zmieni?
Dowody anegdotyczne
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 19 / / 0
Siemka, 95kg chłop z mega tolerka na tramal brałem 2 razy Oxy. Wskoczyły mi blister MST 200 chce to p.o wziascć. Jaką dawkę mi polecacie aby się fajniuutko zrobić?
  • 847 / 200 / 0
MEGA tolerka na tramadol.
Wpisz swoją dawkę w puste pole. Pod warunkiem, że bierzesz więcej niż 2000mg

PUSTE POLE LINIJKĘ POWYZEJ

A brać majki doustnie sie nie opłaca. Działanie dosłownie niewiele mocniejsze od takiego DHC 90. Dodatkowo tak blokuje dupę, że klęka tu każdy opio z buprenorfiną na czele. Chociaż zrób porządny roztwór odseparuj śmieci i podaj podskórnie/domięśniowo. Rzadko coś takiego proponuję, ale każdy ćpun musi umieć z zamkniętymi oczami wyekstrahować Antka z jedną ręką wkajdankach, a drugie ogniwo kajdanek trzyma jajka no i otrzymać wolną zasadę majki też by wypadało.

Jak dla Ciebie to czarna magia to pierdol te opio i uciekaj bo sie zabijesz.

I wejże zadbaj o własną dupę, bo ja tego nie muszę robić. Podaj dokładną dawkę, jak często, jak długo, jakim sposobem. I do jasnej ciasnej, nie mixuj na początek kurwa! Bo ktoś Ci poleci zbyt wysoką dawkę i wylądujesz na SOR'ze w dobrym przypadku.

Opioidy są również śmiertelną trucizną! Jednak kłania się nam tutaj Paracelsus
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2025 przez DobryWujas, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 778 / 51 / 1
Czy znajde gdzieś nagranie przerabiania MST na I.V bo niby jest to nasze forumowskie, ale nie wiem czy ja dobrze to robię.
W skróciex krusze tsbletkę bez otoczki, grzeje ją na łyżeczce. Aż przestaje mi prawie strzelać. Wtedy ledwie płynu zostaje więc ściągam to na inną łyźkę. Pisze zalać 2 raz. To zalewam dodatkowo i ściagam jeszcze raz na to 2 łyżke, wtedy kładę filtr i już przefiktrowuje do dtrzykawki przez filtr.
10 raz czytałem ten poradnik i dalej nir wiem czy go dobrze interpretujr. Jednak nagranie ti było by coś, może z jakiejś niemieckiej strony o bezpiecznym ćpaniu czy cod
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 126 / 8 / 0
morfina doustnie 50mg słabo a 100mg muli. Dupe zatkało tak, że trzeba palec w dupe bo inaczej ni chuja/boli i krew. Feee. Trzeba dodać stima, choćby dużo kofeiny. mak działa lepiej bo ma też inne alkaloidy co stymulują: kodeina (histamina) i tebaina (podobnie jak strychnina). No i jest też papaweryna żeby się wysrać. Oxy i koda są bardziej rekreacyjne. Choć i tutaj lepiej kupić se listek MST200 (i może NEP/3cmCMC jak walimy na wieczorynke albo amf jak od rana ale odradzam to.. ) niż latać jak palant po aptekach. A co dobre na zatkaną dupe? Raczej mam na myśli "małe" ilości typu 50-150mg na dzień pod wieczór na kompie, w dzień wale NEPa albo inne keto...
  • 778 / 51 / 1
A koda nie przekształca się czasem w morfe? Więc dlaczego rekreacyjnie wypada lepiej?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 5158 / 900 / 0
kody glowny metabolizm
doszliśmy do wniosku ze to glukuronid kodeiny 80.%
I on ma główny wpływ na profil działania.
Norkodeina która lekko stymuluje to 10 procent dawki
morfina 5 do 10 procent

oprocz powszechnie znanych metabolitow (morfina, norkodeina, glukuronid-6-kodeiny) metabolizuje sie dodatkowo, w malutkiej czesci, w Hydrokodon i hydromorfon

do tego pochodne kodeiny i kwasu glukuronowego też mogą mieć działanie psychoaktywne

Nie mówiąc o tym, że koda musi przejść przez pierwszy obieg metaboliczny, majka nie itd. W skrócie różnic jest dużo.
The methapor of Life

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.