Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Najśmiesniejsze jest to, ze po nbomach jak przegniesz czujesz sie w miare normalnei (tzn zajebiscie i masz rozkmine ze jak cos tam zrobisz to bedzie jeszcze lepiej) A wlasnie ta rzecz którą chcesz odjebac wydaje Ci sie całkiem normalna, nie postrzegasz tego w jakis tam zły sposób, dla ciebie jest to wręcz jakas ciekawa, miła sytuacja, zdarzenie. No i robisz to, masz poczucie ze to całkiem normalne itp.. A potem ZONK
Swoją drogą to musiała się koleżanka nieźle zdziwić ;)
Myco-Maniac
25I wyrabia masakryczną tolerancje, więc jak masz próbować w krótkim odstępie czasu to bym jadł 25D, po 2-3 tygodniach I, w drugą stronę może być o wiele gorzej.
2mg 25I oceniłbym i pewnie wiele innych osób jako ciut słabsze niż 25B. Jest też mniej mindfuckowe mi się wydaję.
2mg powinno w pełni wystarczyć na miłego tripa, ale bez urywania jajek. Ja ostatnio takiego dzięki takiej ilości tej substancji miałem choć jestem wymagający, mój ulubiony nbome jak na razie.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Nieskończoność w szklance mieść.
miałam dobre nastawienie - decydowanie po pierwszej przygodzie narkotycznej koniecznie chciałam doświadczyć więcej. ten akurat wzięłam dwa razy w przeciągu 1-2 tyg... bibułka, po połowie 2mg dawki. tak, niewiele mi trzeba. nie znam takiego pojęcia jak tolerancja:P ale za każdym razem na drugi dzień, kiedy ze mnie schodziło, czułam się fatalnie. gorzej niż po wielkiej alkoholizacji poprzedniego dnia. bóle głowy, ogólny zły stan fizyczny, trudności w poruszaniu się, mdłości, niechęć do wszystkiego. nie wiem, co zawiniło, bo kiedy byłam pod wpływem, oglądałam filmy w domu, byłam raz w kinie (oszalałam na punkcie filmu), ogólnie spędziłam ten czas w "przyjemnej atmosferze". jak poczytałam relacje z tripów, to uznałam jednak, że powinnam dać jeszcze raz szansę 25I, tylko nie obawiać się większej dawki.
Nieskończoność w szklance mieść.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.