Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 39 / 1 / 0
@rooney spalda ci cos tolerka po miesiacu przerwy? %-D
  • 1229 / 180 / 0
08 września 2020Kupelek pisze:
@rooney spalda ci cos tolerka po miesiacu przerwy? %-D
Jeszcze nie patrzyłem. W czwartek mam wyjazd i wtedy od rana z powrotem będę przyjmować alpre. Dam znać jak poszło, planuje dawkowanie 1,5 mg rano - 1 mg obiad - 1,5 mg wieczór. Przez 4-5 dni później stop. Ale to może się pozmieniać, zobacze czy będzie trzeba dorzucać itd. Na sen w razie czego mam też mirtazapine więc może nie będę wieczorem brał alpry. Jako trzeci lek ze sobą biore chlorprotixen bo tylko taki neuroleptyk mam, ale do podbijania sedatywnego działania benzo się nadaje on. Najbardziej obawiam się bezsenności bo bez zioła to moja przypadłość a jak dorzuce mirte + chwilowa absta od zioła to napewno będę mieć mega realistyczne sny. Chociaż może jak cały dzień będę na alprze to wieczorem nie trzeba będzie brać mirty, zobaczymy.
Sam jestem ciekaw jak te 5 tygodni całkowitej absty od benzo wpłynie. A od samej alpry przerwa jakieś 2 - 2,5 miesiąca
  • 765 / 50 / 1
@Vratislav
W tydzień jakoś zeszło mi 60 mg alpry i obawiam się skręta. Licze, że paka z holki dotrze tam coś znajdę co mnie uratuje. Najgorsze jest to, ze czekam właśnie na wizutę którą mam za godzinę. Wrzuciłem 4 alpry po godz 14 i 3mg o 8 rano. Wypiłem właśnie piwo te małe gówniaki z rumem, i coś mnie kręci. Z wizyty wyjde jak zawsze z gównem. A liczę na prege ale czy ona w ogóle tłumi agresje?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 765 / 50 / 1
Albo baklofen oo albo jakieś nowe benzo.. a pewno da neurolepa na agresję
Wlasnie w lidlu chciałem kupić ten soczek procentowy garage czy jakoś tak. Oczywiscie ja bez maski, nie miał o to problemu. Ale dowód chciał gdzie mam 22 lata kurwa myślałem, że zara mu przykurwię za to. Znalazłem na szczęście prawko w innej skrytce na portwelu. On powiedział, żebym nie miał mu za złe bo czasami ppdstawiają takich jak ja dla testu.
Kurwa mać jak nie jestem Vendorem z Dmarketów to komendantem który pyta o vendorów albo podstawiony w sklepie tester .. kurwa i to ja jestem jebnięty?
W szędzie w okól sami wariaci. Ale to ja jestem jebnięty. Pozdrawiam ze słonecznego Majami.

Dlaczego z czasem alprazolam przestał mnie uspakajać a działa wręcz odwrotnie?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 779 / 45 / 0
Za dużo zjadłeś w krótką ilość czasu %-D. Alpra ma to do siebie że czasami na nie które osobniki przestaje działać całkowicie po jakimś czasie.
  • 765 / 50 / 1
Ja muszę z tym gównem skończyć. Było fajnie, jaj kontrolowałem dawki. Do 4mg dojeżdzałem i kończyłem. Teraz jak już mam, to nie ma hamulców. Boje się skręta
  • 765 / 50 / 1
Pregabalina pomoże mi przy redukcji skrętu?
  • 402 / 68 / 0
  • 473 / 29 / 0
Pregaba mala ci pomoze solo lepiej dodaj rolki/klona i bedzie bez skreta btw palenie fajek oslabia dzialenie tylko alpry ? Jak jest z bromem ? I czy oslabienie likwiduje tylko sennosc czy oslabia tez dzialanie p lekowe?
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 765 / 50 / 1
@Nerwuseq
Na rolkach nie umiem jeżdzić, koleżanka mi kiedyś dała to mało bym zębów nie wyjebał.
Moje pytanie dotyczyło, jedynie skuteczności zejścia pregą.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.