08 września 2020Kupelek pisze: @rooney spalda ci cos tolerka po miesiacu przerwy?![]()
Sam jestem ciekaw jak te 5 tygodni całkowitej absty od benzo wpłynie. A od samej alpry przerwa jakieś 2 - 2,5 miesiąca
W tydzień jakoś zeszło mi 60 mg alpry i obawiam się skręta. Licze, że paka z holki dotrze tam coś znajdę co mnie uratuje. Najgorsze jest to, ze czekam właśnie na wizutę którą mam za godzinę. Wrzuciłem 4 alpry po godz 14 i 3mg o 8 rano. Wypiłem właśnie piwo te małe gówniaki z rumem, i coś mnie kręci. Z wizyty wyjde jak zawsze z gównem. A liczę na prege ale czy ona w ogóle tłumi agresje?
Wlasnie w lidlu chciałem kupić ten soczek procentowy garage czy jakoś tak. Oczywiscie ja bez maski, nie miał o to problemu. Ale dowód chciał gdzie mam 22 lata kurwa myślałem, że zara mu przykurwię za to. Znalazłem na szczęście prawko w innej skrytce na portwelu. On powiedział, żebym nie miał mu za złe bo czasami ppdstawiają takich jak ja dla testu.
Kurwa mać jak nie jestem Vendorem z Dmarketów to komendantem który pyta o vendorów albo podstawiony w sklepie tester .. kurwa i to ja jestem jebnięty?
W szędzie w okól sami wariaci. Ale to ja jestem jebnięty. Pozdrawiam ze słonecznego Majami.
Dlaczego z czasem alprazolam przestał mnie uspakajać a działa wręcz odwrotnie?
Na rolkach nie umiem jeżdzić, koleżanka mi kiedyś dała to mało bym zębów nie wyjebał.
Moje pytanie dotyczyło, jedynie skuteczności zejścia pregą.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.