08 września 2020Kupelek pisze: @rooney spalda ci cos tolerka po miesiacu przerwy?![]()
Sam jestem ciekaw jak te 5 tygodni całkowitej absty od benzo wpłynie. A od samej alpry przerwa jakieś 2 - 2,5 miesiąca
W tydzień jakoś zeszło mi 60 mg alpry i obawiam się skręta. Licze, że paka z holki dotrze tam coś znajdę co mnie uratuje. Najgorsze jest to, ze czekam właśnie na wizutę którą mam za godzinę. Wrzuciłem 4 alpry po godz 14 i 3mg o 8 rano. Wypiłem właśnie piwo te małe gówniaki z rumem, i coś mnie kręci. Z wizyty wyjde jak zawsze z gównem. A liczę na prege ale czy ona w ogóle tłumi agresje?
Wlasnie w lidlu chciałem kupić ten soczek procentowy garage czy jakoś tak. Oczywiscie ja bez maski, nie miał o to problemu. Ale dowód chciał gdzie mam 22 lata kurwa myślałem, że zara mu przykurwię za to. Znalazłem na szczęście prawko w innej skrytce na portwelu. On powiedział, żebym nie miał mu za złe bo czasami ppdstawiają takich jak ja dla testu.
Kurwa mać jak nie jestem Vendorem z Dmarketów to komendantem który pyta o vendorów albo podstawiony w sklepie tester .. kurwa i to ja jestem jebnięty?
W szędzie w okól sami wariaci. Ale to ja jestem jebnięty. Pozdrawiam ze słonecznego Majami.
Dlaczego z czasem alprazolam przestał mnie uspakajać a działa wręcz odwrotnie?
Na rolkach nie umiem jeżdzić, koleżanka mi kiedyś dała to mało bym zębów nie wyjebał.
Moje pytanie dotyczyło, jedynie skuteczności zejścia pregą.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.