Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 35 / 0
selegilina metabolzuje się tak
selegilina ->demetyloselegilina -> l-amfetamina
selegilina -> l-metaamfetamina
lewoskręte izomery amfy i mety są nieaktywne biologicznie
  • 146 / 8 / 0
Po poltora miesiaca brania tego miksu doszedlem do wniosku ze najlepiej dziala sniff nie jest kaprysny tak jak jedzenie, biore dzennie 10mg seganu i jak zapodaje fenylo oralnie to niekiedy nawet 150mg nie odczuwam ani troche. Sniff czuje zawsze do pracy nalepsza dawka to ok 15mg, 30mg to juz srogi wypierdol i na wejsciu to sie ledwo co poruszac mozna. Po czasie oraganizm sie przyzwyczail i pea nie jest juz praktycznie wogole dla niego drazniaca.
  • 2278 / 278 / 3
Ten miks jest tak uzależniający, że mój przyjaciel potrafił nie spać 5 nocy i nic nie jeść przez ten czas. Zachowywał się irracjonalnie. Czekał tylko na worek, kiedy przyjdzie. Worek był ważniejszy niż dziewczyna. Ostrożnie.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 146 / 8 / 0
Zależy od osobnika pewnie, znam dużo przyjemniejszych i bardziej uzależniających stymulantów, ten za to jest idealny do codziennego użytku.
  • 7 / / 0
Pisaliście o kurkumie a mnie tu panowie jeszcze zaciekawiło kakao bo zawiera niby PEA ciekawe jakie to są ilości...

Scalono~Duce

Ogólnie ok dzięki panowie miejmy nadzieję że faktycznie nie wychodzi na testach... wiecie wszystko chce wziać pod uwagę %-D %-D
  • 205 / 8 / 0
ktoś jest w stanie porównać te combo do np. EPH? które IMHO uważam za najchujowszy drug, z jakim miałem styczność.
  • 63 / 7 / 0
Czy ktoś stosujący błękit metylenowy jako MAO np. hydroksy(pisałem na priv ale wgl nie odpisujesz) mógłby mi napisać czy trzeba odczekać jakąś określoną ilość czasu po wzięciu BM przed PEA? Bo mi to wcale nie wydłuża działania PEA, a zawsze brałem tak 30-60 min po wzięciu BM 30mg. Mocz zabarwia się na niebiesko ale samego działania bm też raczej nie wyczuwam. Jedynie czasem boli mnie głowa, oraz jak chodzę na bieganie po po bm to nie łapie tak szybko zadyszyki. Lecz mi najbardziej zależy na tej właściwości wydłużającej działanie PEA. Chyba że może należy to regularnie spożywać aby działało jak MAO?
  • 205 / 8 / 0
Jest jakaś szansa, że ten miks podziała po jednorazowym zażyciu selegiliny?
  • 10 / / 0
Według moich doświadczeń, zadziała - prawie na pewno, ale efekty będą trwały krótko. Lepiej poczekać na drugi dzień, kiedy sele się rozkręci. Pierwszego dnie można się rozczarować.
  • 205 / 8 / 0
Tak, bardzo się rozczarowałem, nawet poświęciłem swoją śluzówkę, aby uzyskać tylko żmudną nadzieję %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.