Ale, kierwa, teraz mnie nachodzi coraz większa ochota na ifałki tego ścierwa. Dobrze, że już się skończyło :D
Sinnis pisze:30mg, oral, godzinkę na początku leciutko smyrana serotonina i to jest najlepsza część, potem substancja zamienia się w skurwialego ketona i daje pustą stymulację, nerwowość, uczucie "niech to już kurwa zejdzie"
Z gieblem zdecydowanie więcej euforii, dobry miks. Nie ma jakiegoś ciśnienia na dorzutke.
Dla stimowych wraków substancja ma duży potencjał, a przygodnym użytkownikom odradzam.
Różnice między nimi są zauważalne, więc opinie bez tej inf nie są do końca miarodajne.
@up hex to zupełnie inny drag, czysty stim. Efylon (Orange) jest dziwny . trochę serotoninowy, trochę dopaminowy ,dla mnie to rc-zagadka :) porównywanie go z hexem nie ma sensu
primum non nocere
Daj ktoś znać kto to ma.
Sort żółto przeźroczysty.
Ogólnie niezbyt dobre odczucia mam po tym, tylko na początku były szczątki euforii, która i tak trwała max 20 min, potem pusta i męcząca stymulacja ("kiedy to zeeejdzieeee"). Następne próby to prawie w całości efekty uboczne, zero przyjemności. Serotoninę lekko smyrało.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.