Ale, kierwa, teraz mnie nachodzi coraz większa ochota na ifałki tego ścierwa. Dobrze, że już się skończyło :D
Sinnis pisze:30mg, oral, godzinkę na początku leciutko smyrana serotonina i to jest najlepsza część, potem substancja zamienia się w skurwialego ketona i daje pustą stymulację, nerwowość, uczucie "niech to już kurwa zejdzie"
Z gieblem zdecydowanie więcej euforii, dobry miks. Nie ma jakiegoś ciśnienia na dorzutke.
Dla stimowych wraków substancja ma duży potencjał, a przygodnym użytkownikom odradzam.
Różnice między nimi są zauważalne, więc opinie bez tej inf nie są do końca miarodajne.
@up hex to zupełnie inny drag, czysty stim. Efylon (Orange) jest dziwny . trochę serotoninowy, trochę dopaminowy ,dla mnie to rc-zagadka :) porównywanie go z hexem nie ma sensu
primum non nocere
Daj ktoś znać kto to ma.
Sort żółto przeźroczysty.
Ogólnie niezbyt dobre odczucia mam po tym, tylko na początku były szczątki euforii, która i tak trwała max 20 min, potem pusta i męcząca stymulacja ("kiedy to zeeejdzieeee"). Następne próby to prawie w całości efekty uboczne, zero przyjemności. Serotoninę lekko smyrało.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.