ODPOWIEDZ
  • 83 / 8 / 0
Jak dla mnie, różnicy w działaniu nie było czy to przy 30, czy 100mg oralnie. Ani dłużej, ani mocniej, ani chujwico.
Ale, kierwa, teraz mnie nachodzi coraz większa ochota na ifałki tego ścierwa. Dobrze, że już się skończyło :D
"Śmierć gatunkowi ludzkiemu, ku chwale delfinów!" JB2
  • 954 / 51 / 0
Sinnis pisze:
30mg, oral, godzinkę na początku leciutko smyrana serotonina i to jest najlepsza część, potem substancja zamienia się w skurwialego ketona i daje pustą stymulację, nerwowość, uczucie "niech to już kurwa zejdzie"

Z gieblem zdecydowanie więcej euforii, dobry miks. Nie ma jakiegoś ciśnienia na dorzutke.

Dla stimowych wraków substancja ma duży potencjał, a przygodnym użytkownikom odradzam.
Trochę? Więc te opinie, że najlepszy rc i robi nawet trochę jak pixy na emce to gruba przesada? Wziąłem na weekend i pokładam duże nadzieje.
  • 869 / 15 / 0
Mam prośbę- czy możecie pisać jakiego koloru sort testowaliście, kiedy opisujecie działanie ebdp?
Różnice między nimi są zauważalne, więc opinie bez tej inf nie są do końca miarodajne.

@up hex to zupełnie inny drag, czysty stim. Efylon (Orange) jest dziwny . trochę serotoninowy, trochę dopaminowy ,dla mnie to rc-zagadka :) porównywanie go z hexem nie ma sensu
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 954 / 51 / 0
Jak długo klepie to w ciągu? Ile dni można polecieć?
  • 83 / 8 / 0
Po czterech dniach mindfuck że ojapierdole, chociaż klepało cały czas. Nie polecam allegrowicza.
"Śmierć gatunkowi ludzkiemu, ku chwale delfinów!" JB2
  • 906 / 36 / 0
Ja testowalem orange.
297 dni czystości (05.01)
  • 1009 / 42 / 0
Właśnie szukam czegoś co nie jest czystym stymulantem. Ani jakimś gownem typu 3 i 4cmc.
Daj ktoś znać kto to ma.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 954 / 51 / 0
Jutro w nocy siadam do trzech gietów. Akurat ja oczekuję bardziej euforii, aniżeli pustej stymulacji, ale napiszę jak jest, najwyżej jeden z nas będzie zawiedziony osądem. Najchętniej to bym przypierdolił już z rana ale za dużo spraw, a nie wiem czego się spodziewać i tak się trochę cykam %-D.
  • 123 / 8 / 0
Ja tam bym Ci odradzał wpieprzanie takiej ilości tego ścierwa, mnie po 250 mg strasznie odwodniło, puls 120, serce boli, strucie na brzuchu ogromne. Może się to skończyć niezbyt dobrze. Pamiętaj o suplementacji i o dobrym nawadnianiu...
Sort żółto przeźroczysty.

Ogólnie niezbyt dobre odczucia mam po tym, tylko na początku były szczątki euforii, która i tak trwała max 20 min, potem pusta i męcząca stymulacja ("kiedy to zeeejdzieeee"). Następne próby to prawie w całości efekty uboczne, zero przyjemności. Serotoninę lekko smyrało.
second helping
  • 954 / 51 / 0
Nie zamierzam przecież robić tej ilości sam, ani w jednym dniu luzik. Ogólnie ciśnienie wygrało z rozsądkiem i poleciałem po L4, a że pod wpływem ciśnienie jak chuj to lekarka wręcz mi wcisnęła alprę i takie tam (też przydatne) po zobaczeniu wyników ekg, a nawet nie chciałem i przez myśl mi to nie przeszło %-D. No i jak tu cokolwiek rzucać jak mi sami wpychają? :-P Lece od 9, do teraz poszło ok. 150-170 mg (chujowa waga), lecę jeszcze na nockę w miasto z ludźmi, więc ostateczny werdykt z moją + znajomych opinią jutro, ale na ten moment mogę powiedzieć spokojnie, że tyra mocno i posty Uhuru po tylu dorzutkach są całkowicie uzasadnione XD. Nieogar w chuj od pierwszej wrzuty, mocno na ciało siada (50mg u mnie = tachykardia 150/60, poza netylo pentedronem (podobnie bardzo) mój rekord pod tym względem, a zdażało się jeść ponad 200mg amf (nie ulicznego gówna, a czystej substancji czynnej amfetaminy z Adderalu B-), ja nie ćpie byle czego). Mocno rusza wszystkie neuroprzekaźniki. Ostrożnie z tym. Zawsze podchodziłem z dystansem do wszystkich postów dot. dawkowania, bo jak zawsze starałem się zaczynać od dolnych progów, to zawsze dużo wychodzące poza skalę "bezpieczeństwa" dopiero mnie robiły. Tu sugerowałem się postem z info dot. aktywnych dawek w ilościach 20-200mg, więc zacząłem spokojnie od minimum - 50-60mg :-D. Zdecydowanie już tyle czuć i w głowie i w klacie. Ma potencjał i na bycie hitem i na bycie wkrótce zbanowanym przez ewentualne liczne zgony %-D.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.