Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Piszecie żeby brać grzybki z jakąś bliską osobą i najlepiej żeby ona też brała. Ntomiast na pewnej stronie przeczytałem że warto aby ta druga osoba była trzeźwa. Więc pytanie jak to zrobić żeby w razie czego bad trip został dobrze ogarnięty?

Przeniesiono — 🦆
  • 139 / 30 / 0
Czy któraś dobra duszyczka zapoda nazwę tej aplikacji, która pokazuje możliwe miejsca na zbieranie grzybów ? Miałam ją na starym telefonie i nie mogę nigdzie znaleźć:(
  • 19 / 1 / 0
Witam, to mój pierwszy post na forum, lecz obserwuje je od dawna. Więc sprawa wygląda tak, że chciałbym wziąć grzyby ale biore dwa leki: rispolept i pregabaline. W internecie przeczytałem jednak ze maja one całkiem krótki okres póltrwania. Mam więc pyatnie czy orientuje się ktoś czy wspomniane grzyby zadziałałyby gdybym w odpowiednim czasie odstawił wymienione leki? Ile to musiałoby być czasu?
  • 368 / 110 / 0
Sprawdziłem i na receptory serotoninowe to ten rispolept jest na niektóre antagonistą a na resztę odwrotnym agonistą , na 99% albo nie zadziała albo dużo słabiej, oczywiście o ile weźmiesz podczas działania . Jeśli zjesz grzybki bez leków to raczej powinny działać normalnie . Co do reakcji z pregabą to sam jestem ciekawy.

I jeszcze żeby doprecyzować, czy ten risolept masz w tabletkach czy iniekcja ? ( Bo neuroleptyki iniekcją to mogą parę tygodni działać)

Jeśli tabletki to z 2 dni nie bierz bo okres półtrwania to 20 h chyba , w dwa dni będzie już tylko 1/4 tej dawki w organizmie
"Life pain always sexy"
  • 19 / 1 / 0
słyszałem że prega może podbijać uczucie dysocjacji ale jako że mam doświadczenie z psychodelikami ale nie z grzybkami to raczej chciałbym odczuć działanie ich samych. Co do rispoleptu to wystarczyłoby odstawienie go trzy dni wcześniej? tydzień? czy dłużej?
"Po podaniu doustnym okres półtrwania rysperydonu, czyli czas, po którym stężenie leku we krwi spadnie o połowę, wynosi około 3 godzin. Tymczasem okres półtrwania jego metabolitu - 9-hydroksyrysperydonu i czynnej frakcji o działaniu przeciwpsychotycznym -wynosi 24 godziny."

Fuzja - 909

mam rispolept w tabletkach, dzieki za odpowiedz, to dobra wiadomosc. jakies rady na pierwsze grzybienie? mam doswiadczenie z LSD lecz z grzybkami nie. planuje je wziac pod okiem dziewczyny. lepiej w domu czy w lesie?
  • 22 / 5 / 0
Pierwszy raz zdecydowanie w domu. Kto wie jak zareagujesz.
%-D
  • 4 / / 0
Witam kolega ogarnął grzyby mamy zamiar jutro spróbować ile wziąć najlepiej na pierwszy raz? Dodam że często mam lekkie porycie po stymulantach. Nic mi się nie stanie ?
  • 368 / 110 / 0
@raoulduke19 te 3 dni wydaje mi się że starczą wtedy ilość substancji czynnej będzie poniżej 1/8 dawki leku więc powinny się grzybki przebić.

@Maciejekk1111 myślę że 2-3 g na pierwszy raz to git , po 1 g może być niedosyt , a 5 g to już jest w chuj mocny trip z bardzo dużym ryzykiem bad tripa . Pamiętaj też o pozytywnym otoczeniu.
Zdefiniuj porycie po stymulantach, bo nie jestem pewien o co konkretnie chodzi.

Wgl polecam wszystkim do tripów na grzybkach takie żarówki co zmieniają kolor zajebiście się komponują do tripów .
"Life pain always sexy"
  • 11 / 4 / 0
25 sierpnia 2023raoulduke19 pisze:
Witam, to mój pierwszy post na forum, lecz obserwuje je od dawna. Więc sprawa wygląda tak, że chciałbym wziąć grzyby ale biore dwa leki: rispolept i pregabaline. W internecie przeczytałem jednak ze maja one całkiem krótki okres póltrwania. Mam więc pyatnie czy orientuje się ktoś czy wspomniane grzyby zadziałałyby gdybym w odpowiednim czasie odstawił wymienione leki? Ile to musiałoby być czasu?
Nie wiem jak wygląda sprawa z rispolept, nie widzę jaka to grupa lekow, niemniej jednak osobiście 3-4 tripy zahaczyłem będąc na zestawie sertalina + pregabalina. Nie wypowiem się jak to wygląda pod względem reakcji chemicznych itd, bo zupełnie się nie znam. Postanowiłem to przetestować na sobie zaczynając od dawki 1g suszonych McKenai i doszedłem ostatecznie stopniowo trip, po tripie do 4g będąc jeszcze na lekach. Powiem tylko jak to zadziałało konkretnie na mnie, nie daje Ci gwarancji na nic i nie biorę również odpowiedzialności. To, że na mnie tak działało, nie oznacza, że u każdego sprawa wygląda tak samo, rzecz chyba jasna :) .
Sam postanowiłem spróbować i nic złego się nie działo ani przez chwilę.
Tripy robiłem z przyjaciółmi, którzy nie byli na żadnych lekach i w sumie bardzo podobnie się czuliśmy, z takimi różnicami, że ja w trakcie podróży byłem pełny energii i miałem ochotę wszystko robić, u nich z kolei były statycznie, bardziej rozkminiali niż coś chcieli robić. Początkowo uznałem, że może przez leki tak to u mnie dziala, później gdy przerwałem leczenie i przyszedł czas na kolejne tripy, okazało się że po prostu tak na mnie gziby działają i leki nic, a nic nie zmieniały.
Ostatecznie porównując tripy w trakcie brania leków i tripy, gdy leczenie porzuciłem, nie widzę żadnej różnicy w moim samopoczuciu, czy przebiegu samych tripów. Także jeśli chodzi o mnie, zero obaw z takim zestawem.
  • 1331 / 337 / 13
Ilość osób do wspólnej zabawy może być nie ograniczona. To juz od ciebie zależy, czy chcesz przeżyć trip w 10 osób czy solo. Zawsze możecie próbować trio tak, że dwie osoby konsumują a trzecia ogarnia, tylko weź pod uwagę, ze to nie jest takie hopsiup ogarnąć dwie fazujące osoby. Grzyby potrafią być nieprzewidywalne bądź co bądź.

Przeniesiono — 🦆
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.