Anon pisze:nos coraz bardziej zajechany. Do tego podrażniony, tak samo jak to miejsce w gardle gdzie spływ idzie z nosa do gardła
co do dawki 40mg to dzialanie identyczne jak po 200mg mdai - szczurek 2 razy kład się na łóżko, bo był tak spiący, że sie osuwał z fotela. ale leżąc, gdy się już pojawiały hipnagogi, to dochodził do wniosku, że to bezsensu, bo prześpi dzialanie i niesamowitym wysiłkiem zmuszał się do wstania.
nie wiem co brali niektórzy tutaj pisząc o nadtrzeżwości czy klarowności myslenia przy podobnych dawkach, ale może mieli mega-wystrzał adrenaliny z podjarki, ze łykaja nowego dopka. przy takiej dawce to zwykły upierdalacz/usypiacz. (tolerancja: ok. 3 tyg. czysto).
O pobudzeniu nie mówiłem, bo raczej nie było to jakieś naspeedowanie, po prostu miałem wrażenie, że mogę sobie "sięgnąć" po co chcę. Chciałem siedzieć to siedziałem, słuchać muzyki to słuchalem, wstać i sprzątać to to robiłem, a i z leżeniem nie było problemu, bo oczy same się nie otwierały. Bardziej nawałbym to motywacją niż stymulacją. A no i ja raczej nie byłem bez tolerancji.
A propos wapo, 20mg mnie zrobiło na granicy placebo, chyba zjebałem. :-/
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Od 50mg w góre stosuje się następującą skalę:
50mg 4,4'-DMAR = 100mg MDMA
60mg 4,4'-DMAR = 120mg MDMA
i tak dalej...
Modyfikowany Bigos pisze:50mg 4,4'-DMAR = 100mg MDMA
i tak dalej...
Jeśli tak to, w którym miejscu usytuowałbyś 100 mg oralem?
lemonhokej1 pisze:Chodzi C o sniff?Modyfikowany Bigos pisze:50mg 4,4'-DMAR = 100mg MDMA
i tak dalej...
Jeśli tak to, w którym miejscu usytuowałbyś 100 mg oralem?
Co do orala to nie mam porównania, ale zgaduję, że jak wszędzie czyli tak o 30% więcej niż przy sniffie.
@bigos
W dupę zawsze spoko :diabolic:
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.