Anon pisze:nos coraz bardziej zajechany. Do tego podrażniony, tak samo jak to miejsce w gardle gdzie spływ idzie z nosa do gardła
co do dawki 40mg to dzialanie identyczne jak po 200mg mdai - szczurek 2 razy kład się na łóżko, bo był tak spiący, że sie osuwał z fotela. ale leżąc, gdy się już pojawiały hipnagogi, to dochodził do wniosku, że to bezsensu, bo prześpi dzialanie i niesamowitym wysiłkiem zmuszał się do wstania.
nie wiem co brali niektórzy tutaj pisząc o nadtrzeżwości czy klarowności myslenia przy podobnych dawkach, ale może mieli mega-wystrzał adrenaliny z podjarki, ze łykaja nowego dopka. przy takiej dawce to zwykły upierdalacz/usypiacz. (tolerancja: ok. 3 tyg. czysto).
O pobudzeniu nie mówiłem, bo raczej nie było to jakieś naspeedowanie, po prostu miałem wrażenie, że mogę sobie "sięgnąć" po co chcę. Chciałem siedzieć to siedziałem, słuchać muzyki to słuchalem, wstać i sprzątać to to robiłem, a i z leżeniem nie było problemu, bo oczy same się nie otwierały. Bardziej nawałbym to motywacją niż stymulacją. A no i ja raczej nie byłem bez tolerancji.
A propos wapo, 20mg mnie zrobiło na granicy placebo, chyba zjebałem. :-/
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Od 50mg w góre stosuje się następującą skalę:
50mg 4,4'-DMAR = 100mg MDMA
60mg 4,4'-DMAR = 120mg MDMA
i tak dalej...
Modyfikowany Bigos pisze:50mg 4,4'-DMAR = 100mg MDMA
i tak dalej...
Jeśli tak to, w którym miejscu usytuowałbyś 100 mg oralem?
lemonhokej1 pisze:Chodzi C o sniff?Modyfikowany Bigos pisze:50mg 4,4'-DMAR = 100mg MDMA
i tak dalej...
Jeśli tak to, w którym miejscu usytuowałbyś 100 mg oralem?
Co do orala to nie mam porównania, ale zgaduję, że jak wszędzie czyli tak o 30% więcej niż przy sniffie.
@bigos
W dupę zawsze spoko :diabolic:
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.