Anon pisze:nos coraz bardziej zajechany. Do tego podrażniony, tak samo jak to miejsce w gardle gdzie spływ idzie z nosa do gardła
co do dawki 40mg to dzialanie identyczne jak po 200mg mdai - szczurek 2 razy kład się na łóżko, bo był tak spiący, że sie osuwał z fotela. ale leżąc, gdy się już pojawiały hipnagogi, to dochodził do wniosku, że to bezsensu, bo prześpi dzialanie i niesamowitym wysiłkiem zmuszał się do wstania.
nie wiem co brali niektórzy tutaj pisząc o nadtrzeżwości czy klarowności myslenia przy podobnych dawkach, ale może mieli mega-wystrzał adrenaliny z podjarki, ze łykaja nowego dopka. przy takiej dawce to zwykły upierdalacz/usypiacz. (tolerancja: ok. 3 tyg. czysto).
O pobudzeniu nie mówiłem, bo raczej nie było to jakieś naspeedowanie, po prostu miałem wrażenie, że mogę sobie "sięgnąć" po co chcę. Chciałem siedzieć to siedziałem, słuchać muzyki to słuchalem, wstać i sprzątać to to robiłem, a i z leżeniem nie było problemu, bo oczy same się nie otwierały. Bardziej nawałbym to motywacją niż stymulacją. A no i ja raczej nie byłem bez tolerancji.
A propos wapo, 20mg mnie zrobiło na granicy placebo, chyba zjebałem. :-/
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Od 50mg w góre stosuje się następującą skalę:
50mg 4,4'-DMAR = 100mg MDMA
60mg 4,4'-DMAR = 120mg MDMA
i tak dalej...
Modyfikowany Bigos pisze:50mg 4,4'-DMAR = 100mg MDMA
i tak dalej...
Jeśli tak to, w którym miejscu usytuowałbyś 100 mg oralem?
lemonhokej1 pisze:Chodzi C o sniff?Modyfikowany Bigos pisze:50mg 4,4'-DMAR = 100mg MDMA
i tak dalej...
Jeśli tak to, w którym miejscu usytuowałbyś 100 mg oralem?
Co do orala to nie mam porównania, ale zgaduję, że jak wszędzie czyli tak o 30% więcej niż przy sniffie.
@bigos
W dupę zawsze spoko :diabolic:
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.