Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 25 / 2 / 0
Zgadzam się z tobą Uho, u mnie żadne ciepelko czy też euforia ani po kodeinie, ani tramadolu nigdy nie występowała. Jedynie takie wyjebanie i zobojętnienie przy jednoczesnej trochę większej empatii, do tego całkiem przyjemnie się grało pod wpływem tego. Prób i kilkoma krótkimi ciagami było kilkanaście, a dawki skrajnie różne, nawet 600 i 800 mg tramadolu. Może jeszcze delikatnie przyjemniejszy odbiór muzyki no i ten półsen jest dość fajny. Mimo tak małego spektrum działań idzie się w to wciągnąć, dlatego szczerze odradzam mając na uwadze skutki uboczne. Głównie kardiotoksyczność. Współczuję osobom, na które działa lepiej, bo sam wiem, że jeszcze kiedyś spróbuję.
  • 45 / 2 / 0
Hejo ptysie, mam pytanko, mianowicie mam problemy ze wzrokiem, pije kwaę i dalej zasypiam na siedząco, do tego mam zwidy. Hdybym dodała hydroksyzyny to raczej zadziałałoby cakiem nassenie, prawde?
Na górze tramadol,
na dole tramadol itd. :-p
  • 6196 / 439 / 12
brainless pisze:
Hdybym dodała hydroksyzyny to raczej zadziałałoby cakiem nassenie, prawde?
Tak.

BTW. Pytanie powinno być w dziale Miksy (są tam wątki tramadol-miksy-t36329.html i apteka-miksy-t242.html ).
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 45 / 2 / 0
Dziękuję za odpowiedź i radę ;) Szamanie następnej dawki od razu jak puściło nie było zbyt dobrym pomysłem. Właśnie zjem sobię 150mg. Yummy <3

Edit:
Admin powinien wiedzieć, że nie cytuje się posta znajdującego nad twoim :P
Na górze tramadol,
  • 3959 / 149 / 0
tramal mi cos pojebal w enzymach, 3 dni po wzieciu niecalych 400mg, DXM dlugo sie laduje i dziala inaczej.
niedojebanie genetyczne
  • 2538 / 215 / 0
Dziwne, na mnie dexiwo w ciągu tramalowym działało Ok, no prawie ok, bo ciśnienie dojebane w chuj i tętno, po na skrecie wrzucałem, dzień wcześniej tramal, następnie po przespanej nocy aż do wieczora bez tramala, skręt już łapał i w tedy DXM. Na 2 dzień po tripie, serce ładnie nakurwiało. opium spowalnia ładowanie dexa mam wrażenie, ostatnio małą dawkę opium przyjąłem, 3 h później 600 mg DXM, na pusty żołądek a kurwa wchodziło prawie 3 h ! Co normalnie wchodzi mi max 40 minut. Tak samo na afterze dexa opium działa zdecydowanie słabiej, dla czego tak się dzieje? Powinno kurwa mocniej na logikę a tu...
  • 672 / 127 / 0
dex i tramal, zle.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 993 / 50 / 0
eso pisze:
do tramca lepsze alko czy benzo w kwestii euforii, pewnie alko?

bialko, alko zabije tramca
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 45 / 2 / 0
Robię miesięczne przerwy w ciągach po 5 dni, dawki nie większe niż 325mg, :cool: ostatnio przedwczoraj mnie nie ugrzało. :-( Jeśli dziś znów nie klepnie mnie tramadol to jest pedałem :D
Na górze tramadol,
  • 1009 / 42 / 0
ja przez ok miesiąc przerobilem 100 tabsow po 200mg i 30 tabsow po 100mg. zredukowalem dawki i na końcu po odstawieniu zarzucam kode w ilości 150mg. minęło z 4 dni od ostatniej dawki i powiem wam, że spodziewałem się ze będzie gorzej.
Jedyne co mi doskwiera po tych paru dniach(bo pierwsze trzy były gorsze) to obniżony nastroj(bardzo) i jakieś rewelacje w jelitach. Bardziej zatwardzenie niż biegunka.
Ile jeszcze ten stan bedzie sie utrzymywać ? ze 2 tygodnie?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
Zablokowany
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.