4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
hej jestem uzalezniony mef nie daje juz takiego kopa jak kiedys zastanawiam sie nad walnieciem iv tylko nie wiem doslownie nic o tym co i jak to sie robi bylby ktos chetny wytlumaczyc ze szczegolami jak to zrobic bezpiecznie dla redukcji szkod?
  • 507 / 119 / 0
Ja mogę - po prostu tego nie rób, serio. Naprawdę szkoda zdrowia
  • 4426 / 707 / 2117
@givemesomechill mordulko, jasno masz napisane, że odnoszę się do mefedronu jako łatwo dostępnego na imprezach, oraz rozpowszechnionego w całym zachodniopomorskim. U nas w tym województwie to jest na topie, to najbardziej chodliwy towar i spora ilość młodzieży tego nadużywa. Nie wiem, w którym zdaniu odniosłem się do jakiegoś innego ketona, niżeli mefedronu. Chyba tylko w pierwszym, gdzie porównałem go w stosunku do innych, jako tańszy.

Jest dostępne i w porównaniu do innych stymulantów dosyć tanie. W takim zach-pom do dostania od ręki np, więc czemu miałoby tego nie być na imprezach i czemu tego nie brać? To jest problem. Dostępność, cena oraz efekt działania - stąd jest popularny, zwłaszcza na imprezach/domówkach i wśród młodszych użytkowników.

*w tym przypadku (cytat) odnosiłem się bezpośrednio do mefedronu, jako jednego z najbardziej/najłatwiej dostępnych w zachodniopomorskim. A dokładniej w okolicach Szczecina.

W zach-pom, a zwłaszcza okolice, które zamieszkuje, mef to najczęściej nadużywany drag. Przelatuje pomiędzy imprezami, domówkami, a nawet pomiędzy "celebrytami" - z naciskiem na pseudo.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 7 / / 0
11 listopada 2022Chubert pisze:
hej jestem uzalezniony mef nie daje juz takiego kopa jak kiedys zastanawiam sie nad walnieciem iv tylko nie wiem doslownie nic o tym co i jak to sie robi bylby ktos chetny wytlumaczyc ze szczegolami jak to zrobic bezpiecznie dla redukcji szkod?
Nie rób tego. Tez jestem uzależniony i mam dużo tolerancje i nie daje takiego kopa już. Zrób może sobie przerwę, wiem ze to ciężkie przy uzależnieniu ale jak byś spróbował to może dasz radę. Mnie czysty mef nie kopie już w ogóle ale dzisiaj brałem, kryształy były różowe pewnie jakieś zanieczyszczone ale chuj, mocniej kopło. Kupowałem w zach-pon bo tutaj mieszkam
  • 9520 / 1873 / 2
05 listopada 2022IGotHigh909 pisze:
Jest dostępne i w porównaniu do innych stymulantów dosyć tanie. W takim zach-pom do dostania od ręki np, więc czemu miałoby tego nie być na imprezach i czemu tego nie brać? To jest problem. Dostępność, cena oraz efekt działania - stąd jest popularny, zwłaszcza na imprezach/domówkach i wśród młodszych użytkowników.
Zmartwie Cię 🤭
To nie 4mmc. mefedron to koszt od 80-200zl za sztukę.
Kup testery i przebadaj przy dobrych wiatrach wyjdzie Ci 3mmc ale raczej jakaś mieszanka z produktem bazowym w postaci 3cmc lub 2mmc.

Oczywiście mef jest na rynku ale jest go niewiele i jest relatywnie drogi. Co do samej dostępności to jeszcze niedawno były opinie, że jest ciężej dostępny od dobrej kokainy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 932 / 169 / 0
@Stteetart , jest jakieś sensowne wyjaśnienie na te braki mefedronu w Europie? bo w Polsce, ale też i Holandii go nie ma tak samo jak 3 mmc.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 4426 / 707 / 2117
@Stteetart akurat u nas w Szczecinie podobno zachwalany bardzo, ze względu na łatwą dostępność. Ale różnie to bywa. Wiem na pewno, że w naszym mieście jest to jeden z większych problemów, zwłaszcza wśród młodzieży + w klubach. Nazwałbym go tutaj faworytem. PS: tutaj — w Szczecinie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 507 / 119 / 0
Przecież mefedron jest, tylko jego jakość jest dyskusyjna. Ostatni naprawdę dobry kupowałem z UK ze trzy lata temu, tyle ze tylko na darknetach kupuje, nie mam pojęcia jak to „na osiedlach” wyglada, ale wystarczy prześledzić ten wątek i jest kilka opinii osób kupujących lokalnie i chwalących jakość.

Inna sprawa, że znacznie łatwiej dostępne są CMCki, które również maja swoich fanów, a i tak są sprzedawane jako „mefedron” czy „krysztal” (xD)
  • 932 / 169 / 0
@Nawiedzony Szaman , no właśnie. Wielu mówi że to mefedron, a okazuje się że to jest jakiś cmc lub cec, no ale kryształ i coś tam łoi po łbie i jest git xD
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 3223 / 911 / 5
13 listopada 2022FAMAS1980 pisze:
@Stteetart , jest jakieś sensowne wyjaśnienie na te braki mefedronu w Europie? bo w Polsce, ale też i Holandii go nie ma tak samo jak 3 mmc.
4 i 3 w NL są.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.