Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Pamiętam, że moim ulubionym miksem była przed laty maja + rolka 5-tka. A później poznałam mix majka + oxy. :D
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Jakie proporcje zakładając, że hukam ok. 60-70mg morfiny?
Jak robicie mix majki z rolką? Wszystko razem czy oddzielnie i potem miesza się w jednolity
r-r?
23 września 2019kacper791 pisze: Mix morfiny z oksykodonem jest bardziej euforyczny?
Jakie proporcje zakładając, że hukam ok. 60-70mg morfiny?
Jak robicie mix majki z rolką? Wszystko razem czy oddzielnie i potem miesza się w jednolity
r-r?
oksykodon jest 2 razy silniejszy od morfiny. Wg. mnie mix powinien wyglądać następująco: 30-35 mg M + 15-20 mg oxy.
Ja mixy robiłam zawsze razem na jednej łyżce/MaxiCupie. I te opio + benzo, i opio + opio (z takich mam za sobą tylko oxy + majka). Gdy dowiedziałam się, że gotowanie oxy jest niekoniecznie zdrowe, to robiłam oddzielnie oxy, oddzielnie majkę i zaciągałam do jednej pukawki. I tę opcję Ci polecam.
Jeśli coś bredzę, to proszę o poprawienie. Mogę dołączyć obrazek do przeliczania. [ external image ]
Źródło: https://www.wnoz.cm.umk.pl/panel/wp-con ... C3%B3w.pdf
Hexe pisze:[mention]Elkov21[/mention], ej, ej, a jaka droga podania u Ciebie wchodzi(-ła) w grę? Mowa o oralu czy iv-owaniu? I widzę, że to wczoraj pisane, więc dej znać ile poszło morfiny, a ile klona oraz jak było. :D
Pamiętam, że moim ulubionym miksem była przed laty maja + rolka 5-tka. A później poznałam mix majka + oxy. :D
Ponad pół h temu zarzuciłam niecałe 100mg Majki oralnie. Walę benzo od ponad roku praktycznie dzień w dzień, nie są to jakieś wielkie ilości, ale często mixy z alko. Duża tolerka wyrobiona. Parę razy kodeina w syropie ze Stanów była pita.
Dziś rano zarzucałam 1mg Xanaxu.
Jaki czas oczekiwania na fazkę? Czy możliwe, że pomału coś tam się wkleja? Leżę sobie w łóżku i jakoś tak miękko zaczyna się robić. Oczekiwać czegoś więcej czy typowo flexi mood? Zastanawiam się czy wgl tak szybko to możliwe czy nakręcam sobie placebo hehe.
Pozdrowionka
Hexe pisze:Nadal nie wiem, jaka droga podania? :)
25 września 2019Crazypill pisze: Siemanko!
Ponad pół h temu zarzuciłam niecałe 100mg Majki oralnie. Walę benzo od ponad roku praktycznie dzień w dzień, nie są to jakieś wielkie ilości, ale często mixy z alko. Duża tolerka wyrobiona. Parę razy kodeina w syropie ze Stanów była pita.
Dziś rano zarzucałam 1mg Xanaxu.
Jaki czas oczekiwania na fazkę? Czy możliwe, że pomału coś tam się wkleja? Leżę sobie w łóżku i jakoś tak miękko zaczyna się robić. Oczekiwać czegoś więcej czy typowo flexi mood? Zastanawiam się czy wgl tak szybko to możliwe czy nakręcam sobie placebo hehe.
Pozdrowionka
Gryziona majka przeważnie wkręca się koło pół godziny, czasem trochę szybciej. Łykana w całości potrafi u mnie ładować się koło 45 min., a połkniętej w całości tabletki o przedłużonym uwalnianiu możesz nie poczuć, mając jakąś tam tolerkę, bo dawka uwalnia się co jakiś czas w mniejszym stężeniu.
Jak zaczynasz czuć ciepełko, to może skończyć się na flexi mood, a mogą być i noddy, zależy od Twojej tolerki i od tego, czym się zajmujesz (opio często działają ,,w tle'', jeśli nie skupiasz się na spokojnej, monotonnej aktywności). Gryziona maja ofc działa szybciej. Benzo potęgują działanie, ale przy tak dużej tolerce możesz tego nie odczuć. Chociaż mix opio + benzo może doprowadzić do depresji oddechowej częściej niż opio solo, a jak przesadzisz z podkładem z benzo, to może być sedacja kosztem euforii.
Wiadomo, każdy kiedyś brał lekko przestarzałe leki i nic się nie działo, 1-2 miesiące po to zdaje się nic, ale jak to ma się do majki iv? Ile to zajmuje, zanim tabletki są do niczego? Nie stanie się nic przy iv?
Sorry jeśli to niewłaściwy temat albo jeśli gadam od rzeczy, ale do tej pory nie miałam podobnych dylematów...
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.