właśnie wczoraj wziąłem 1mg i się zastanawiam czy to tak miało działać: a więc zamuliło mnie i zrobiłem się senny, żadnej fazy nie czułem ani nic, czułem się jakbym był najebany ale jakoś tak inaczej, bardziej pod kontrolą... ale zastanawiam sie czy to prawdziwa alpra skoro efekty czuję dzisiaj, tzn nie jestem ujebany ale zdecydowanie czuję mniej społecznej fobi i to 15 godzin od zażycia już...
W praktyce to często wychodzi tak, że ludzie sobie zakładają takie użytkowanie, a potem i tak to pierdolą i zaczynają brać codziennie albo coraz częściej. Ale przy 1x w tygodniu z czasem będziesz miał jakiś punkt odniesienia czy twój baseline na trzeźwo nie jest bardziej prolękowy. (chociaż i tak tego nie polecam)
A co do działania to alpra działa wg mnie najlepiej jak jest poniżej progu, w którym robisz się senny, działanie jest subtelne i jak nie miałeś przed jej wzięciem lęków to dla wielu osób (szczególnie na początku eksperymentów z benzosami) ledwo wyczuwalne i bardziej zauważalne w zachowaniu (tzn możesz po fakcie dojść do wniosku, że robiłeś rzeczy, których na trzeźwo byś raczej nie zrobił)
24 lutego 2026Cpundog2 pisze: a jak będę brał 2x w tyg po 1mg czyli 2mg na tydzień ?
właśnie wczoraj wziąłem 1mg i się zastanawiam czy to tak miało działać: a więc zamuliło mnie i zrobiłem się senny, żadnej fazy nie czułem ani nic, czułem się jakbym był najebany ale jakoś tak inaczej, bardziej pod kontrolą... ale zastanawiam sie czy to prawdziwa alpra skoro efekty czuję dzisiaj, tzn nie jestem ujebany ale zdecydowanie czuję mniej społecznej fobi i to 15 godzin od zażycia już...
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.