Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
Zbadany ów specyfik, w laboratorium nie otrzymał za wysokich rokowań.
Podsumowując recezent przeprowadzający badania, odczuł suchość w gębie, zwiększoną potrliwość i pewność siebie która nieznacznie wzrosła. Werdykt nie jest pełnomoncy, gdyż u recenzenta w krwioobiegu stwierdzono naleciałości benzodipazyny, mogły one wytłumić znaczną część efektów pożądanych.
Być może experyment w innych okolicznościach, wykrzesa coś więcej niż fiasko
  • 100 / 11 / 0
Rozpuszczone 150 mg w bardzo małej ilości soku - wypite na pusty zołądęk.
Klika minut później - podwyższone ciśnienie, ciepło, lekka potliwość dłoni i stóp, przebłysk nieogaru, ale za chwile wszystko minęło i pozostała bardzo leciutka stymuluacja... Trudno to opisać. W każdym bądź razie dla mnie ta substancja jest słaba bo po prostu nie działa tak jak niektórzy tutaj pisali.
  • 720 / 12 / 0
Kurwa rekin co ty odpierdalasz powiedz? Jecie dawki jak dla pusiketa i dziwota że nie działa? Wez zapierdol chociaż te 300mg. Albo 200-250mg oral + 50/100 sniff. Wtedy coś poczujesz. No kurwa nóż w kieszeni się otwiera jak widze gościa który je praktycznie porgową dawkę MDAI i mówi że słaba substancja. Dobra peace bo sie wkurwiłem aż %-D

A jak Ci mało i lubisz większe pierdolnięcie to zajeb takie 200-250mg MDAI + 50-100 dobrego spida/jakiegos spidującego ketona np 3cmc(100) czy takiego hexenu 50-80mg. Wtedy nie dośc ze euforia ładnie dopierdoli to jeszcze fajna stymulacja wyjdzie i miks bedzie kosa. Pamiętam jak nas zmiotło z kolegami 150 5mapb + 100 MPA.
  • 56 / 5 / 0
Ja tam celuje w dawki:
Pierwsza dawka: 150 mdai oral + 150 oral 4-FMA
Po 1.5-2h
Druga dawka: 100mdai oral + 4-FMA 100 sniff

Smieszne dawki ludzie jedzą i potem glupoty piszo.
  • 720 / 12 / 0
No dzojstik przybij pione %-D
Takie dawki to ja rozumie, a nie pierdolo się jeden z drugim w jakies mikrodozingi a potem że to czy tamto. Nie ma kurwa !!!!
DOBRE BO TŁUSTE - jak mówi staropolskie porzekadło.
Chociaż tak w sumie, to po pierwszej dawce może cie złozyć aż zanadto, ale nie koniecznie. No fajnie to wygląda, będzie co wspominać (oby nie Ciebie) %-D
  • 100 / 11 / 0
Zwracam honor, Pytty tobie też bo miałeś racje, za dużo sie z tym jebałem , może ze z hexenem bawilem się w taki małe dawki :D
Oral ponad 200mg pelne krysztalki i po 30 minutach nagły wjazd, myliłem się co do tej substacji. Ładnie wylewa serotnine z tym, że tylko oral. Jednak nadal daleko temu do mojej kochanej mefeczki :D
  • 56 / 5 / 0
PuTTy pisze:
No dzojstik przybij pione %-D
Takie dawki to ja rozumie, a nie pierdolo się jeden z drugim w jakies mikrodozingi a potem że to czy tamto. Nie ma kurwa !!!!
DOBRE BO TŁUSTE - jak mówi staropolskie porzekadło.
Chociaż tak w sumie, to po pierwszej dawce może cie złozyć aż zanadto, ale nie koniecznie. No fajnie to wygląda, będzie co wspominać (oby nie Ciebie) %-D
To jakbys to rozlozyl zeby bylo si ? 150mdai samo lekko miznie, co najwyzej na dobry sen. 4fma tez trzeba na raz 200 przynajmniej przywalic zeby bylo dobrze. Wiec 150 + 150 wydaje sie byc najbardziej optymalne. A ze dojem to pewny jestem, pewnie jescze alko bedzie. Z drugiej strony ja jem rzadko ale zawsze dawki w kosmos i jakos zyje i mam sie bardzo dobrze. %-D
  • 720 / 12 / 0
Nie no dzojstik to wygląda bardzo fajnie. A ile masz tych swoich pochłaniaczy wilgoci ? %-D

Ogolnie twój miks wygląda zacnie i jest całkiem sensowny. Niemniej, jakbyś miał więcej stafu to mozna by bylo zajebac poprostu jeszcze wincyj.

Pierwsza dawka: 150 mdai oral + 150-200 oral 4-FMA
Po 1.5-2h
Druga dawka: 100-200mdai oral + 4-FMA 100 sniff i myślę że kocur nad kocurami. Taki nawet buldog.

EDIT: żarłacz a zapierdol te 250 oral + jakiegos ketona czy spida(oral+ sniff[mowie o ketonie/spidzie]) i bedzie naprawde kozacko, bardzo podobnie jak na twojej mefce :)

stosunek mdai do ketonow/spida 4:1 max 3:1
  • 100 / 11 / 0
No właśnie zastanawiam się nad 200mg oral MDAI i gdy tylko będzie wchodzić to sniffnąć okolo 50 mg hex-ena :D To nie jest zły pomysl tylko ja ogólnie boje się miksów, żeby organizm oszczedzać, a takie miksy to jednak maja swoje minusy, szczególnie ten hexen bez tolerki, który potrafi zrobić rozpierdol... :D
  • 720 / 12 / 0
Prosze Cie żarłoku.. %-D Ćpiesz a boisz sie miksa takiego? To tak jakbyś mówił że lubisz chleb ale boisz się mąki. Zapierdol porządne dawki obu, i podyskutuj, NO DAWAJ KOZAKU - tak bedzie :D

Pozdro :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.