Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Podsumowując recezent przeprowadzający badania, odczuł suchość w gębie, zwiększoną potrliwość i pewność siebie która nieznacznie wzrosła. Werdykt nie jest pełnomoncy, gdyż u recenzenta w krwioobiegu stwierdzono naleciałości benzodipazyny, mogły one wytłumić znaczną część efektów pożądanych.
Być może experyment w innych okolicznościach, wykrzesa coś więcej niż fiasko
Klika minut później - podwyższone ciśnienie, ciepło, lekka potliwość dłoni i stóp, przebłysk nieogaru, ale za chwile wszystko minęło i pozostała bardzo leciutka stymuluacja... Trudno to opisać. W każdym bądź razie dla mnie ta substancja jest słaba bo po prostu nie działa tak jak niektórzy tutaj pisali.
A jak Ci mało i lubisz większe pierdolnięcie to zajeb takie 200-250mg MDAI + 50-100 dobrego spida/jakiegos spidującego ketona np 3cmc(100) czy takiego hexenu 50-80mg. Wtedy nie dośc ze euforia ładnie dopierdoli to jeszcze fajna stymulacja wyjdzie i miks bedzie kosa. Pamiętam jak nas zmiotło z kolegami 150 5mapb + 100 MPA.
Takie dawki to ja rozumie, a nie pierdolo się jeden z drugim w jakies mikrodozingi a potem że to czy tamto. Nie ma kurwa !!!!
DOBRE BO TŁUSTE - jak mówi staropolskie porzekadło.
Chociaż tak w sumie, to po pierwszej dawce może cie złozyć aż zanadto, ale nie koniecznie. No fajnie to wygląda, będzie co wspominać (oby nie Ciebie)
Oral ponad 200mg pelne krysztalki i po 30 minutach nagły wjazd, myliłem się co do tej substacji. Ładnie wylewa serotnine z tym, że tylko oral. Jednak nadal daleko temu do mojej kochanej mefeczki :D
PuTTy pisze:No dzojstik przybij pione![]()
Takie dawki to ja rozumie, a nie pierdolo się jeden z drugim w jakies mikrodozingi a potem że to czy tamto. Nie ma kurwa !!!!
DOBRE BO TŁUSTE - jak mówi staropolskie porzekadło.
Chociaż tak w sumie, to po pierwszej dawce może cie złozyć aż zanadto, ale nie koniecznie. No fajnie to wygląda, będzie co wspominać (oby nie Ciebie)
Ogolnie twój miks wygląda zacnie i jest całkiem sensowny. Niemniej, jakbyś miał więcej stafu to mozna by bylo zajebac poprostu jeszcze wincyj.
Pierwsza dawka: 150 mdai oral + 150-200 oral 4-FMA
Po 1.5-2h
Druga dawka: 100-200mdai oral + 4-FMA 100 sniff i myślę że kocur nad kocurami. Taki nawet buldog.
EDIT: żarłacz a zapierdol te 250 oral + jakiegos ketona czy spida(oral+ sniff[mowie o ketonie/spidzie]) i bedzie naprawde kozacko, bardzo podobnie jak na twojej mefce :)
stosunek mdai do ketonow/spida 4:1 max 3:1
Pozdro :D
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.