Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej, mam OCD i ADHD. Jestem umówiony do psychiatry z ADHD, kiedyś juz byłem u psychiatry z OCD i dostałem ssri ostatecznie nie brałem bo terapia sama działa bardzo dobrze, miałem bardzo szybką poprawę ale za każym razem gdy już objawy mi znikały to traciłem orient i robiłem jakieś natrectwa i wszystko wracało. Od jakiegoś czasu biore flmodafinil, fenylopiracetam inne nootropowe i stymulujące substancje i dzięki nim obecna terapia idzie bardzo dobrze i lepiej niebyło. Dzięki modafinilowi itd naprawdę widać poprawę w całym moim życiu nie tylko w terapii wiec dlatego idę do tego psychiatry żeby przepisał mi ten metylofenidat na ADHD tylko teraz mam do was pytanie czy mówić mu o OCD czy nie bo ponoć wielu osobom tego typu leki mogą szkodzić z OCD ale mi to mega służy.
  • 5839 / 1209 / 43
Mów prawdę.

staraj się w przyszłości bardziej rozwinąć myśl, pisząc dłuższe posty
/śpiąca
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 553 / 117 / 0
17 czerwca 2024Meliver pisze:
Cześć,

chciałbym Was o poprosić wyjaśnienie jednej rzeczy: czy zespół serotoninowy i przedawkowanie to są dwa różne zjawiska?

Tło tego pytania, to kilka moich nieprzyjemnych doświadczeń, gdy leciałem za szybko i zbyt łapczywie.

Generalnie jestem niedzielnym konsumentem – głównie – MDMA. Co 6 – 8 tygodni wychodzę ze znajomymi do klubu, a podczas zabawy wspomagamy się emką lub mieszanką MDMA (2/3) z mefedronem (1/3).

Czasami po kolejnych dawkach , wszystkie pożądane skutki zażycia zastępują następujące objawy: temperatura, zimne poty, drżenie kończyn oraz brak możliwości skupienia myśli. Największą zmianę obserwuję w odczuwaniu podniecenia – chuć z poziomu 200% spada do kompletnego 0%.

Ostatnio przytrafiło mi się to już po „pierwszej” dawce. W cudzysłowie, bo po 30 minutach od wzięcia kapsułki z ok 170. mg MDMA, gdy poczuwałem, że wchodzę w peak, wziąłem drugą porcję - większą od pierwszej. Temperatura, pot oraz problemy ze skupieniem myśli pojawiły się pół godziny później.

Generalnie bawię się przeważnie po około 12h - 6h tańczenia, 6h to afterek. W tym czasie zeruje około 1.2g mixu (100mg co 1h).

1. Cały czas nie mam pewności, czego tak właściwie doświadczyłem: ZS czy przedawkowania?
2. Nie licząc większego umiary (mniej z większymi przerwami), coś jeszcze można zrobić, aby pomóc organizmowi w regeneracji?
Jak na moje doświadczenia to po prostu wypłukanie serotoniny jest zbyt duże i niestety całą przyjemność z zabawy niknie.
Sam jadłem często dość duże ilości MDMA, że mogę powiedzieć iż miałem te same odczucia co ty... No by wszystko powinno być ok, ludzie wokół bawią się dobrze, a ja niestety...szczerze mówiąc cierpiałem, bo nie potrafiłem się nawet odezwać, nie myśląc nawet o chuci- tak bardzo musiałem się skupić na ogarnięciu podstawowych czynności i zachowania choćby poczucia, że ogarniam rzeczywistość.
  • 3244 / 553 / 0
Zjadłem o 15 p.o przegryzione 200mg MST
Teraz o 18 dorzutka (zmarnowany towar)
Czuję jedynie Noddy ale zero złych objawów.
Jak l 22 zjem sobie klony na spanie to będzie git czy gram w ruletkę?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 0 / / 0
Moi drodży przesadziłem z fetą tak ze weszłem w psychozę/paranoje trwającą już długi czas, psychiatrzy sie poddali i nie potrafili określic co jest nie tak ze mną a najbardziej prawdopodobne to cos z schizofrenią czymś innym. Ogólnie jeśli ktoś chciałby mi się przypatrzeć to pózniej teraz bym potrzebował porady odnosnie przedawkowania amfetaminy trwającej co najmniej 3 tygodnie. Zaznacze ze prze te okres normalnie i wyjatkowo zdrowo sie odzywiam jak rowniez biore wit(comlex b, wit c, cynk, potas, magnez, lecytyna itd). Powiedziawszy stop tej obłudzie i życiu w nierealnej motywacji, serce trzepie sie jak stary żuk i trace momentami świadomość albo jagbym cały czas sie nie dobudził z tej ametaminowej metodologi. Co mam robić ? Wziałem 600 mg pregabaliny w odstepach bo niby mam jakies benzo ale nie ma na nim daty a po drugie po to jest zwała zeby ją przeżyć a tak to wizalem 14000 wit c w odstepach, Nac + selen (600mg + 25mg) 4x, lecytyna 1200mg 2x, cynk 50mg 2x, b comlex b50 methyk tmg plus 4x,multi mineraly 5x a tak to zjadłem wołowine z kaszą i kapusta czerwona rano i teraz czyli 2x, a miedzy tym jajecznice z 6 jajek z sałatką z buraków z jabłekiem czy czymś tam. Mam jeszcze memantyne trittico i ketrel jeszcze. Pytanie brzmi jak i ile i czego mam zazywać do końca palpitacji serca i tego stanu otępienia.

przeniesiono /spiaca
  • 955 / 230 / 0
05 października 2024pomasujplecki pisze:
Zjadłem o 15 p.o przegryzione 200mg MST
Teraz o 18 dorzutka (zmarnowany towar)
Czuję jedynie Noddy ale zero złych objawów.
Jak l 22 zjem sobie klony na spanie to będzie git czy gram w ruletkę?
Nie wiem czy nie za późno. Majka oralnie ma przyswajalność od 30% do 70% przyjmijmy 50%.

200mg + 2mg klona? Tutaj tak naprawdę wkracza do akcji Twoja obecna tolerancja na opio/benzo. Zjechać nie powinieneś nawet na zerowej ale może być trochę za mocno i akcje typu zasypianie na stojąco lub kłopoty z oddychaniem mogą się zdarzyć. Zacznij od 0,5mg klona jak juz musi być i stopniowo dorzucaj albo do 2mg albo do odpowiedniego upierdolenia. Oczywiście podjęzykowo. Taką taktykę bym obrał ja.

@mollllyyyyy a powiedziałeś owym psychiatrom, że Twój stan jest spowodowany amfetaminą? Zgaduje że nie. Bo wypisaliby Ci ketrel 100mg czy risperidon, wziąłbyś tabletke przez 2-3 dni i by puściło. Jedzenie w trakcie a psychoza to dwa różne tematy akurat. Jak masz to weź 100mg kwetiapiny/ketrelu i połóż się spać. Powinno być lepiej.
  • 197 / 63 / 0
@pomasujplecki jeśli to są twoje dawki znacznie większe od normalnych, to nie dojadaj. Po co ryzykować depresją oddechową.
Zbyszko612
  • / / 0
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum choć co jakiś czas tu zaglądam. Mam pewien problem, mianowicie trafiłem na fake xany. Zaznaczam na wstępie że ja nie mam tolerki na benzo, średnio jakoś raz na półtorej miesiąca przez tydzień zjadałem 15 tabletek 2mg alpry (aptecznej) w ciągu ok. 1,5-2tyg i schodziłem niemal odrazu do zera bez żadnych problemów. No i teraz poleciałem na tych fake xanach teraz już z tydzień, przez ten czas zjadłem jakoś 15barów. Jako że byłem całe dnie na lucie to nie zastanawiałem się zbytnio jakie to będzie miało skutki, dopiero 5 dnia zapaliła mi się lampka z tyłu głowy że przecież to napewno jakieś pojebane RC benzo. Tabletka niby przypomina bara Xanaxu, jednak jest strasznie gruby (0,5cm), kruchy tak że ciężko podzielić na 4 części. Z jednej strony ma na początku duży X, potem przerwa, 3 mniejsze litery ANA blisko siebie i na końcu po przerwie duży X. Po drugiej stronie cyfra 2.W smaku znacznie mniej gorzki niż legitny Xanax mimo że odrazu rozpuszcza się w ustach. Działanie przypomina alpre jednak działa dużo dłużej, no i w sumie dużo mocniej. 13 godzinny sen to nie był żaden wyczyn. Po dużej ilości (nie pamiętam ile) idąc co chwilę musiałem się zastanowić gdzie ja jestem i okazywało się że jestem zupełnie gdzie indziej niż myślałem. Żadnych odpałów po tym nie robiłem, co najwyżej pojawiała się tak silna senność że zasypiałem nagle. Przedwczoraj wziąłem cwiartke tylko na spanie i jakoś poszło, choć nędznie spałem, płytko bardzo Wczoraj wziąłem 1/8, całą noc koszmary wybudzanie itd. W dzień czułem się też gorzej. I teraz nie wiem co robić bo nawet nie wiem jaka to substancja i czego się spodziewać. Po tym co się naczytałem o np flualprze, że ktoś miał napad padaczkowy po tygodniu stosowania to mnie przeraziło, wolałbym tego uniknąć.Zostało mi 5 tabletek, więc jakoś bym mógł może to zredukować. Ale najgorsze jest to że na początku nawet ćwiartke tabletki czułem, teraz już wcale. Tolerka urosła w zastraszającym tempie. No i skoro ćwiartka działała, to to co ja przejadłem to ogromna ilość przecież. Nie mam dostępu do rolek ani klonów. Co zrobić w tej sytuacji? I czy ktoś mógłby mniej więcej określić po opisie co to za gówno jest?
  • 40 / 4 / 0
koleżanka się przed chwilą wyjebala ze schodów po prędze 1800mg %-D w jaki sposób mogę jej mu pomuc?
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 103 / 0
Położyć ja do łóżka i niech spi . Nic innego nie możesz zrobić. Pregabalina tak działa- człowiek czuje się jakby był pijany, są problemy z utrzymaniem równowagi, zaburzenia widzenia itd. Jest duże prawdopodobieństwo że nawet jak się wyśpi to jeszcze ja potrzyma trochę. Więc niech nie zostaje sama .
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.