07 lutego 2024Kamilwwamj pisze: Cześć. Tolerka na klony taka że 40mg nie czuję. Dzisiaj taką właśnie dawkę zjadłem. Biorąc pod uwagę tolerke i to że jem duże dawki benzo od dawna, za ile mniej więcej zejdzie z mojego organizmu klonik do 0?
Pozdrawiam braci w niedoli i z góry dziekuje za odpowiedź.
Znowu złapało mnie kurewskie ciśnienie na clona i łudzę się, że tym razem będę to kontrolował. Ni chuja, umysł mi płata figla.
10 lutego 2024WujekMorda pisze: @ tosieniedzieje Mój drogi , większośc ludzi którzy mają np ataki paniki stosują benzo właśnie doraźnie jak ich atak dopierdoli ( po to to zostało stworzone jakby nie patrzeć ) To że ty napierdalasz w ciągu albo ja 13 lat lece po bandzie z tym to jest generalnie patologia i jesteśmy w mniejszości.
Ja dzisiaj zarzuciłem 2mg clona, a więcej niż rok kompletnie nic nie grzałem i jestem całkowicie upierdolony jakbym wziął pierwszy raz w życiu benzo.
Zaraz leci kolejne 2mg i niech życie toczy się dalej
Dla osłodzenia sytuacji dodam że ja też siedzę w BENZOBAGNIE i nie zamierzam z niego wychodzić ...... Z Klonem przez "Życie" - To jest to :P :P :P To jest stary tak jakbyśmy kody do gta 3 wpisywali ;) ;)
Majster..... TO SIĘ DZIEJE !!!! Abstrachując od Twojego Oryginalnego nicku ;) ;)
Dodam jeszcze, ze nic nie daje mi takiej satysfakcji i upierdolenia jak benzo. Podoba mi się to, ze zachowuje się na tym jak kompletne zwierze i tracę wszystkie hamulce, społeczne normy. Naodpierdalalem znowu akcji, ale obecnie mam w to wyjebane.
Brałem to 13 lat ziomuś.... To wszystko co wyżej nadmieniłem jest supe-hiper nie ?? A teraz niech Ci tylko benzo zabraknie - NIE MA NIC ZA DARMO- Jak kiedyś ogarniesz co się dzieje z człowiekiem który z dnia na dzień rzucił benzo to zapłaczesz nad Swoim losem zią.... Skręt po opio to jest CHUJ przy tym co się dzieje w mózgu i organiźmie jak jesteś uzależniony od benzo i nage stracisz do niego dostęp....
Jak wcześniej wspominałem. Branie konkretnych dawek benzo jest jak wpisywanie kodów do Gta. Później jak grasz w singlu bez kodów nagle gra się wydaje zbyt skomplifikowana - dokładnie tak jak z braniem benzosów w realu.
Al widzę że złapałeś bakcyla ziomuś ;) Powodzenia w BENZOSZALE :P
Mi żaden magik nie chce pisać benzo, a ja w jestem w dołku i bym szczerze przyjął bym Xana czy klon.
Chyba RC mi zostaje czy kupić gdzieś na czarnym rynku, nie wiem...
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.