Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 11 / 0
07 lutego 2024Kamilwwamj pisze:
Cześć. Tolerka na klony taka że 40mg nie czuję. Dzisiaj taką właśnie dawkę zjadłem. Biorąc pod uwagę tolerke i to że jem duże dawki benzo od dawna, za ile mniej więcej zejdzie z mojego organizmu klonik do 0?
Pozdrawiam braci w niedoli i z góry dziekuje za odpowiedź.
o cholera to ty lepiej może kolega zainteresuj się jakimś benzo RC jak flualprazolam z taką tolerką.
  • 776 / 443 / 0
Jestem bardzo ciekawy, czy są tu ludzie co sobie raz/dwa w miesiącu wpierdolą jakieś benzo i im to starczy.
Znowu złapało mnie kurewskie ciśnienie na clona i łudzę się, że tym razem będę to kontrolował. Ni chuja, umysł mi płata figla.
  • 2394 / 653 / 0
@ tosieniedzieje Mój drogi , większośc ludzi którzy mają np ataki paniki stosują benzo właśnie doraźnie jak ich atak dopierdoli ( po to to zostało stworzone jakby nie patrzeć ) To że ty napierdalasz w ciągu albo ja 13 lat lece po bandzie z tym to jest generalnie patologia i jesteśmy w mniejszości.
  • 1784 / 242 / 0
@migotka żyjesz bo trochę zmartwiłaś mnie tymi postami ?
  • 776 / 443 / 0
10 lutego 2024WujekMorda pisze:
@ tosieniedzieje Mój drogi , większośc ludzi którzy mają np ataki paniki stosują benzo właśnie doraźnie jak ich atak dopierdoli ( po to to zostało stworzone jakby nie patrzeć ) To że ty napierdalasz w ciągu albo ja 13 lat lece po bandzie z tym to jest generalnie patologia i jesteśmy w mniejszości.
Właśnie kłóciłbym się z tym co napisałeś. Większość ludzi którzy cierpią na stany lękowe są bardziej narażeni na wjebanie, bo substancja nie dość ze daje upierdolenie to jeszcze niweluje objawy i daje wytchnienie. Sam widzę po sobie jak się kiedyś wpierdolilem. U mnie łagodziło zejścia i lęki po spidach i tak historia zatoczyła koło. Wjebalem się w tryb, w tygodniu clonazepam, a weekendy 3 dni lotu na szybkim. I tak minęło pare lat.
Ja dzisiaj zarzuciłem 2mg clona, a więcej niż rok kompletnie nic nie grzałem i jestem całkowicie upierdolony jakbym wziął pierwszy raz w życiu benzo.
Zaraz leci kolejne 2mg i niech życie toczy się dalej %-D %-D %-D
  • 2394 / 653 / 0
@ tosieniedzieje Mój Drogi Towarzyszu!!!!! Jesteś Benzowrakiem xD Jesteś już skazany na bezno 4eva ----- Sorry że nie ma tu żadnej merytorycznej odpowiedzi ale pogódź się z tym co napisałem.
Dla osłodzenia sytuacji dodam że ja też siedzę w BENZOBAGNIE i nie zamierzam z niego wychodzić ...... Z Klonem przez "Życie" - To jest to :P :P :P To jest stary tak jakbyśmy kody do gta 3 wpisywali ;) ;)

Majster..... TO SIĘ DZIEJE !!!! Abstrachując od Twojego Oryginalnego nicku ;) ;)
  • 88 / 7 / 0
też macie jakieś chore jazdy teraz na benzo czy po prostu mi coś odpierdala po dłuższej przerwie? kiedyś tak nie miałem, fajnie się czułem na clonie czy alprze, jak młody bóg a teraz jak protagonista gta xddd
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 443 / 0
Być może masz racje. No i chujjj, przynajmniej nie jestem w tym sam %-D %-D
Dodam jeszcze, ze nic nie daje mi takiej satysfakcji i upierdolenia jak benzo. Podoba mi się to, ze zachowuje się na tym jak kompletne zwierze i tracę wszystkie hamulce, społeczne normy. Naodpierdalalem znowu akcji, ale obecnie mam w to wyjebane.
  • 2394 / 653 / 0
Witamy w BENZOBAGNIE ;))) Wspaniale jest se dojebać alperkę albo klonika nie??? Zmartwienia znikają. Zanikają bariery społeczne- możesz gadać z ludźmi na takim lajcie o jakim na trzeźwo byś mógł tylko pomarzyć ;) Wejdź do bierdy i spróbuj se przywłaszczyć piwko - zobaczysz wtedy że branie benzo = kleptomania. Co jeszcze - super sen- tylko się walniesz i śpisz jak suseł ;) ----- Szukasz roboty??? Gwarantuję Ci że na podkładzie z benzo znajdziesz ją szybciej niż sam byś chciał. - Życie staje się nagle niewyobrażalnie proste.....

Brałem to 13 lat ziomuś.... To wszystko co wyżej nadmieniłem jest supe-hiper nie ?? A teraz niech Ci tylko benzo zabraknie - NIE MA NIC ZA DARMO- Jak kiedyś ogarniesz co się dzieje z człowiekiem który z dnia na dzień rzucił benzo to zapłaczesz nad Swoim losem zią.... Skręt po opio to jest CHUJ przy tym co się dzieje w mózgu i organiźmie jak jesteś uzależniony od benzo i nage stracisz do niego dostęp....
Jak wcześniej wspominałem. Branie konkretnych dawek benzo jest jak wpisywanie kodów do Gta. Później jak grasz w singlu bez kodów nagle gra się wydaje zbyt skomplifikowana - dokładnie tak jak z braniem benzosów w realu.

Al widzę że złapałeś bakcyla ziomuś ;) Powodzenia w BENZOSZALE :P
  • 508 / 110 / 0
Ciebie to @WujekMorda wciąż klepie po 13 latach? Nadal życie jest łatwe a Ty jesteś spokojny?

Mi żaden magik nie chce pisać benzo, a ja w jestem w dołku i bym szczerze przyjął bym Xana czy klon.

Chyba RC mi zostaje czy kupić gdzieś na czarnym rynku, nie wiem...
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...