07 lutego 2024Kamilwwamj pisze: Cześć. Tolerka na klony taka że 40mg nie czuję. Dzisiaj taką właśnie dawkę zjadłem. Biorąc pod uwagę tolerke i to że jem duże dawki benzo od dawna, za ile mniej więcej zejdzie z mojego organizmu klonik do 0?
Pozdrawiam braci w niedoli i z góry dziekuje za odpowiedź.
Znowu złapało mnie kurewskie ciśnienie na clona i łudzę się, że tym razem będę to kontrolował. Ni chuja, umysł mi płata figla.
10 lutego 2024WujekMorda pisze: @ tosieniedzieje Mój drogi , większośc ludzi którzy mają np ataki paniki stosują benzo właśnie doraźnie jak ich atak dopierdoli ( po to to zostało stworzone jakby nie patrzeć ) To że ty napierdalasz w ciągu albo ja 13 lat lece po bandzie z tym to jest generalnie patologia i jesteśmy w mniejszości.
Ja dzisiaj zarzuciłem 2mg clona, a więcej niż rok kompletnie nic nie grzałem i jestem całkowicie upierdolony jakbym wziął pierwszy raz w życiu benzo.
Zaraz leci kolejne 2mg i niech życie toczy się dalej
Dla osłodzenia sytuacji dodam że ja też siedzę w BENZOBAGNIE i nie zamierzam z niego wychodzić ...... Z Klonem przez "Życie" - To jest to :P :P :P To jest stary tak jakbyśmy kody do gta 3 wpisywali ;) ;)
Majster..... TO SIĘ DZIEJE !!!! Abstrachując od Twojego Oryginalnego nicku ;) ;)
Dodam jeszcze, ze nic nie daje mi takiej satysfakcji i upierdolenia jak benzo. Podoba mi się to, ze zachowuje się na tym jak kompletne zwierze i tracę wszystkie hamulce, społeczne normy. Naodpierdalalem znowu akcji, ale obecnie mam w to wyjebane.
Brałem to 13 lat ziomuś.... To wszystko co wyżej nadmieniłem jest supe-hiper nie ?? A teraz niech Ci tylko benzo zabraknie - NIE MA NIC ZA DARMO- Jak kiedyś ogarniesz co się dzieje z człowiekiem który z dnia na dzień rzucił benzo to zapłaczesz nad Swoim losem zią.... Skręt po opio to jest CHUJ przy tym co się dzieje w mózgu i organiźmie jak jesteś uzależniony od benzo i nage stracisz do niego dostęp....
Jak wcześniej wspominałem. Branie konkretnych dawek benzo jest jak wpisywanie kodów do Gta. Później jak grasz w singlu bez kodów nagle gra się wydaje zbyt skomplifikowana - dokładnie tak jak z braniem benzosów w realu.
Al widzę że złapałeś bakcyla ziomuś ;) Powodzenia w BENZOSZALE :P
Mi żaden magik nie chce pisać benzo, a ja w jestem w dołku i bym szczerze przyjął bym Xana czy klon.
Chyba RC mi zostaje czy kupić gdzieś na czarnym rynku, nie wiem...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?