i nie zaśmiecaj tematu swoimi nudnymi wywodami
r1ven / Clark nie żyje.
Przedawowal w nocy z 26/27. To było w naszą rocznicę.
Znaleźli nas następnego dnia ale tylko mnie udało się odratowac.
Ja się z wami tez żegnam.
Reisende pisze: Znaleźli nas następnego dnia ale tylko mnie udało się odratowac.
https://www.youtube.com/watch?v=imeMFLt_eyk
Jeżeli po tym nie przestaniesz ćpać, to zdychaj jak pies.
Hamuj się. Klepsydra.
Zegna sie z nami, nie wiem co to moze znaczyc, moze taki kopniak od zycia i smierc kogos z otoczenia dal jej do myslenia i konczy z cpaniem?
zawsze wracają
Reisende pisze:Dla wszystkich których to tutaj interesuje.
r1ven / Clark nie żyje.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Reisende pisze: Ja się z wami tez żegnam.
Reisende pisze:Dla wszystkich których to tutaj interesuje.
r1ven / Clark nie żyje.
Jeśli dasz radę to tutaj nie wracaj.
Ja zajrzałam tu z nadzieją, że nikt więcej nie umarł, bo właśnie drugi miesiąc dzisiaj mi strzelił od tego.
Ale niestety jak te jesienne liście...życzę sobie żeby nikt nie umierał przynajmniej do końca października :scared:
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.