Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 438 / 18 / 0
@up może jednak po prostu zdechnij
i nie zaśmiecaj tematu swoimi nudnymi wywodami
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 41 / 0
Dla wszystkich których to tutaj interesuje.
r1ven / Clark nie żyje.
Przedawowal w nocy z 26/27. To było w naszą rocznicę.
Znaleźli nas następnego dnia ale tylko mnie udało się odratowac.
Ja się z wami tez żegnam.
  • 157 / 7 / 0
Reisende pisze:

https://www.youtube.com/watch?v=imeMFLt_eyk

Jeżeli po tym nie przestaniesz ćpać, to zdychaj jak pies.

Hamuj się. Klepsydra.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
co sobie przedawkowaliście?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
grzejniki to co mogli przedawkowac? Opio na bank. Tu nie mam pewnosci ale moglo w tym brac udzial benzo. Domyslam sie ze wiesz ze opio , ale jestes ciekaw co konkretnie, takze podbijam pytanie.

Zegna sie z nami, nie wiem co to moze znaczyc, moze taki kopniak od zycia i smierc kogos z otoczenia dal jej do myslenia i konczy z cpaniem?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 18 / 0
i tak wróci.
zawsze wracają
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1823 / 104 / 20
Reisende pisze:
r1ven / Clark nie żyje.
Naprawdę coś takiego się stało!? Wiedz, że bardzo mnie to dotknęło w tym momencie... :'( Proszę, jeśli mógłbym coś wiedzieć więcej... Naprawdę mnie zasmuciłaś.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2372 / 315 / 0
Coś nam się rozkręca ten wątek na jesień.... :-(
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1674 / 125 / 0
Reisende pisze:
Usuwasz konto czy idziesz ze sobą skonczyc?
  • 94 / 2 / 0
Reisende pisze:
r1ven / Clark nie żyje.
O kurwa, współczuję.
Jeśli dasz radę to tutaj nie wracaj.

Ja zajrzałam tu z nadzieją, że nikt więcej nie umarł, bo właśnie drugi miesiąc dzisiaj mi strzelił od tego.
Ale niestety jak te jesienne liście...życzę sobie żeby nikt nie umierał przynajmniej do końca października :scared:
Staying awake to chase a dream
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.