Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1329 / 59 / 0
^ Dobrze gadasz. A myślę, że spokojnie moglibyście wziąć trochę więcej i dla nikogo nie było by za grubo. Dawki które podałeś będą bezpieczne i do ogarnięcia.
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2014 przez jarekjurek, łącznie zmieniany 1 raz.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 272 / 6 / 0
Pewnie tryptaminy razem i kolory idą w parze.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 9 / 0
Nycomed pisze:
Ile dla panny, dosyć doświadczonej w temacie, jednak nie dużej wagi i wzrostu niedoświadczonej w psychodelikach. Trip ma być bardziej euforyczny, nie chcemy zbyt mocnego odlotu, dla siebie celuje w 20-23mg a dla niej w 17-20mg, dobrze gadam?

proponuje po 25mg bedzie spoko :) zawsze tyle dawałem na pierwszy raz wszystkim i byli zachwyceni %-D
ale to wiadomo każdy jest inny i może być inaczej
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 336 / 1 / 0
Moja znajoma po 25mg widziała autobus w środku lasu, o przystanku pełnym ludzi nie wspomnę %-D
Nadwrażliwa po prostu... Też bym tak chciał %-D
  • 358 / / 0
Moją z kolei po 25mg ledwie liznęło więc sam widzisz jak to jest.
  • 1 / / 0
Na start zaznaczam, jeśli złe miejsce- proszę łaskawie o przeniesienie :)

Substancja: 4-ho-met
Dawkowanie: 30mg

Na pierwsze efekty czekałem około 40minut, metodą było rozpuszczenie w wodzie mineralnej niegazowanej.
Podczas samego wchodzenia nie czułem żadnych efektów ubocznych, chociaż często ludzie mówią o dziwnym poczuciu w żołądku. Jednak nie wziąłem tego na pusty żołądek, lecz po lekko strawnym posiłku :)
Jedynie na samym już tripie, posiadałem uczucie wklęsłego żołądka, co było raczej neutralne.

Efekty jakie doznałem:
- Falowanie przedmiotów
- "Ściany oddychają"
- Kolory, kolory jeszcze raz kolory
- Widziałem jakbym był na filmie w technologi 3D jednak bez okularów
- Zaburzenia odległości (bardzo dużo przestrzeni, przyjemne)
- Delikatna nadprodukcja śliny
- Mocno powiększone źrenice
- Brak uczucia głodu, jednak i tak jadłem podczas tripa, jedzenie miało wyrazisty smak
- Efekt slow mode (widziałem, taki efekt jak na zdjęciach gdzie ktoś szybko się porusza)
- Zmożone pragnienie nikotyny
- Światło dawało poświaty, potrafiło lekko zmieniać barwę
- Po zamknięciu oczu (podczas oglądania filmu) MASA własnych obrazów dostosowanych do ścieżki filmowej.

Chyba wszystko już wymieniłem. Zejście z tripa nie było złe, jednak czułem się zmęczony. Mimo zmęczenia z trudem zasnąłem :)
  • 677 / 2 / 0
Było pięknie, euforia, seks , kolory, śmiech, trawa , szampanwszystko tak jak powinno być, potem wspólne lądowanie po podróży pod kocykiem, byliśmy w soim świecie, nie dali byśmy rady wytłumaczyć komuś co sie z nami dzieje, było tak jak chciałem, pierwszy raz z jakąś panna jadłem psychodelika i było git choc czasami ryła mi głowe masakrycznie;)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nycomed pisze:
Było pięknie, euforia, seks , kolory, śmiech, trawa , szampanwszystko tak jak powinno być, potem wspólne lądowanie po podróży pod kocykiem, byliśmy w soim świecie, nie dali byśmy rady wytłumaczyć komuś co sie z nami dzieje, było tak jak chciałem, pierwszy raz z jakąś panna jadłem psychodelika i było git choc czasami ryła mi głowe masakrycznie;)
Powiedz coś więcej. Jak trip przebiegał? No i jakie były wrażenia Twojej panny? Tak samo entuzjastycznie ocenia podróż?

A tak przy okazji, seks po psychodelikach? To to... działa? :-p
  • 46 / 1 / 0
Seks? Podziwiam:-D
  • 1874 / 96 / 127
Ja po pomylkowym wciagnieciu nosem 70mg Hometa bedac nawalonym alfa mam kurwa uraz do tej tryptaminy i do alfy ;d

Tez podziwiam :D Moj soulja po tryptaminach jest flaczkiem ;/
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.