Nycomed pisze:Ile dla panny, dosyć doświadczonej w temacie, jednak nie dużej wagi i wzrostu niedoświadczonej w psychodelikach. Trip ma być bardziej euforyczny, nie chcemy zbyt mocnego odlotu, dla siebie celuje w 20-23mg a dla niej w 17-20mg, dobrze gadam?
proponuje po 25mg bedzie spoko :) zawsze tyle dawałem na pierwszy raz wszystkim i byli zachwyceni
ale to wiadomo każdy jest inny i może być inaczej
Myco-Maniac
Nadwrażliwa po prostu... Też bym tak chciał
Substancja: 4-ho-met
Dawkowanie: 30mg
Na pierwsze efekty czekałem około 40minut, metodą było rozpuszczenie w wodzie mineralnej niegazowanej.
Podczas samego wchodzenia nie czułem żadnych efektów ubocznych, chociaż często ludzie mówią o dziwnym poczuciu w żołądku. Jednak nie wziąłem tego na pusty żołądek, lecz po lekko strawnym posiłku :)
Jedynie na samym już tripie, posiadałem uczucie wklęsłego żołądka, co było raczej neutralne.
Efekty jakie doznałem:
- Falowanie przedmiotów
- "Ściany oddychają"
- Kolory, kolory jeszcze raz kolory
- Widziałem jakbym był na filmie w technologi 3D jednak bez okularów
- Zaburzenia odległości (bardzo dużo przestrzeni, przyjemne)
- Delikatna nadprodukcja śliny
- Mocno powiększone źrenice
- Brak uczucia głodu, jednak i tak jadłem podczas tripa, jedzenie miało wyrazisty smak
- Efekt slow mode (widziałem, taki efekt jak na zdjęciach gdzie ktoś szybko się porusza)
- Zmożone pragnienie nikotyny
- Światło dawało poświaty, potrafiło lekko zmieniać barwę
- Po zamknięciu oczu (podczas oglądania filmu) MASA własnych obrazów dostosowanych do ścieżki filmowej.
Chyba wszystko już wymieniłem. Zejście z tripa nie było złe, jednak czułem się zmęczony. Mimo zmęczenia z trudem zasnąłem :)
Nycomed pisze:Było pięknie, euforia, seks , kolory, śmiech, trawa , szampanwszystko tak jak powinno być, potem wspólne lądowanie po podróży pod kocykiem, byliśmy w soim świecie, nie dali byśmy rady wytłumaczyć komuś co sie z nami dzieje, było tak jak chciałem, pierwszy raz z jakąś panna jadłem psychodelika i było git choc czasami ryła mi głowe masakrycznie;)
A tak przy okazji, seks po psychodelikach? To to... działa? :-p
Tez podziwiam :D Moj soulja po tryptaminach jest flaczkiem ;/
#mops
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.