https://pl.wikipedia.org/wiki/Metocyna
Zauważyłem, że wątek 4-ho-met i 4-aco-dmt został zablokowany, więc tutaj chyba będzie najlepsze miejsce na moje pytanie.
Czy jeśli całą noc z piątku na sobotę jechałem na mefedronie (mniej więcej 8 godzin między pierwszą i ostatnią kreską), to mogę bez obaw wrzucić 50mg 4-ho-met w niedzielę po południu?
Pytam, ponieważ kiedyś po kilkudniowym ciągu na ethcacie zdecydowałem się na 4-aco-dmt. Trip szybko zmienił się wtedy koszmar i chcę wiedzieć czy w obecnej sytuacji też mi to grozi.
dodano strukturę w kolorze białym /d5
[list][*]dzieleniu substancji
[*]miksowaniu
[*]sprawach światopoglądowych/religijnych/filozoficznych
[*]innym offtopie[/list]
Temat zbiorczy jest w tej chwili dzielony, a trochę to potrwa ponieważ zawiera ponad 6800 postów. Proszę też nie zadawać tutaj pytań technicznych - jeżeli kogoś sprawy w około tego rozdzielenia interesują, niech napiszę do mnie na PW.
Cerny pisze:Zauważyłem, że wątek 4-ho-met i 4-aco-dmt został zablokowany, więc tutaj chyba będzie najlepsze miejsce na moje pytanie.
Czy jeśli całą noc z piątku na sobotę jechałem na mefedronie (mniej więcej 8 godzin między pierwszą i ostatnią kreską), to mogę bez obaw wrzucić 50mg 4-ho-met w niedzielę po południu?
Pytam, ponieważ kiedyś po kilkudniowym ciągu na ethcacie zdecydowałem się na 4-aco-dmt. Trip szybko zmienił się wtedy koszmar i chcę wiedzieć czy w obecnej sytuacji też mi to grozi.
po podobnej zabawie 4 lata temu miałem jeden z najgorszych zjazdów w moim życiu.
Na zjeździe pomefowym nigdy nie odważyłbym się wskakiwać w psychodelę, nawet by mi do głowy to nie przyszło. Rzecz ma się dzisiaj trochę inaczej. W piątku na sobotę był mef. Z soboty na niedzielę było 12 godzin snu, a rano porządne śniadanie.
Osobiście czuję się dobrze, wiem jednak, że subiektywne odczucia bywają zdradliwe i chemia w moim mózgu mogła się jeszcze nie ustabilizować.
Ile powinienem jeszcze odczekać, żeby było ok?
Planuje wrzucić p.o. w ilości rzędu 20-33mg
Edit:
Dodam, ze to zarówno mój jak i jej pierwszy kontakt z prorokiem, u niej wcześniej sporo razy DXM i dosłownie kilka razy z marihuaną, a u mnie doświadczenie z innymi stanami świadomości sporo większe.
Sam przyjąłbym 30mg, a biorąc pod uwagę jej przypadłości nie wiem czy jest bezpiecznie choćby ze względu na komfort psychiczny dać jej więcej niż 20mg. I jeszcze kwestia tego na ile nasze doznania będą podobne/będziemy się potrafili zrozumieć i dogadać w trakcie trwania tripu.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.