Nycomed pisze:Ile dla panny, dosyć doświadczonej w temacie, jednak nie dużej wagi i wzrostu niedoświadczonej w psychodelikach. Trip ma być bardziej euforyczny, nie chcemy zbyt mocnego odlotu, dla siebie celuje w 20-23mg a dla niej w 17-20mg, dobrze gadam?
proponuje po 25mg bedzie spoko :) zawsze tyle dawałem na pierwszy raz wszystkim i byli zachwyceni
ale to wiadomo każdy jest inny i może być inaczej
Myco-Maniac
Nadwrażliwa po prostu... Też bym tak chciał
Substancja: 4-ho-met
Dawkowanie: 30mg
Na pierwsze efekty czekałem około 40minut, metodą było rozpuszczenie w wodzie mineralnej niegazowanej.
Podczas samego wchodzenia nie czułem żadnych efektów ubocznych, chociaż często ludzie mówią o dziwnym poczuciu w żołądku. Jednak nie wziąłem tego na pusty żołądek, lecz po lekko strawnym posiłku :)
Jedynie na samym już tripie, posiadałem uczucie wklęsłego żołądka, co było raczej neutralne.
Efekty jakie doznałem:
- Falowanie przedmiotów
- "Ściany oddychają"
- Kolory, kolory jeszcze raz kolory
- Widziałem jakbym był na filmie w technologi 3D jednak bez okularów
- Zaburzenia odległości (bardzo dużo przestrzeni, przyjemne)
- Delikatna nadprodukcja śliny
- Mocno powiększone źrenice
- Brak uczucia głodu, jednak i tak jadłem podczas tripa, jedzenie miało wyrazisty smak
- Efekt slow mode (widziałem, taki efekt jak na zdjęciach gdzie ktoś szybko się porusza)
- Zmożone pragnienie nikotyny
- Światło dawało poświaty, potrafiło lekko zmieniać barwę
- Po zamknięciu oczu (podczas oglądania filmu) MASA własnych obrazów dostosowanych do ścieżki filmowej.
Chyba wszystko już wymieniłem. Zejście z tripa nie było złe, jednak czułem się zmęczony. Mimo zmęczenia z trudem zasnąłem :)
Nycomed pisze:Było pięknie, euforia, seks , kolory, śmiech, trawa , szampanwszystko tak jak powinno być, potem wspólne lądowanie po podróży pod kocykiem, byliśmy w soim świecie, nie dali byśmy rady wytłumaczyć komuś co sie z nami dzieje, było tak jak chciałem, pierwszy raz z jakąś panna jadłem psychodelika i było git choc czasami ryła mi głowe masakrycznie;)
A tak przy okazji, seks po psychodelikach? To to... działa? :-p
Tez podziwiam :D Moj soulja po tryptaminach jest flaczkiem ;/
#mops
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.