Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 147 / 0
zmiany po cpaniu, owszem. u mnie glownie wory pod oczami, przekrwione oczy, blady ryj i ogolnie 'zmeczona' twarz.
niedojebanie genetyczne
  • 1854 / 215 / 37
Po piko to dopiero zmiany na ryjcu.
  • 319 / 8 / 0
Albo krokodylu :D
Znam dużo "atrakcyjnych" osób które dają ostro po bandzie, więc nie do końca tak jest. Chyba żeby wziąć pod uwagę że brzydka osoba przez swój ryjec dostaje depresji czy fobii społecznej i znajduje w dragach ucieczkę.
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 51 / 1 / 0
Sam jestem przystojny i do tego szczęśliwy z życia, a ćpam ciągle, niema reguły.
%-D Ciągle Mieszam Mieszaniny w Mieszanowie. %-D
  • 233 / 6 / 0
Według mnie teoria nieprawdziwa tj. może wydawać się prawdziwa w przypadku hardkorowo nadużywających i niedbających o siebie jednostek ale będzie to wynikać z faktu, że te osoby zapracowały na taki właśnie wygląd nałogiem.
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Moi zażywający coś znajomi mają całkiem miłe twarze. Ja też jakoś paskudny chyba nie jestem, z tego co widzę po reakcjach. Byle unikać niszczących gówien typu meta bo faces of meth to niekoniecznie propaganda. A tak szczerze to po lżejszych substancjach w ciągu ryj robi się strasznie brzydki. Póki organizm da radę się regenerować to przechodzi, gorzej jak już nie da rady ;]
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 54 / 8 / 0
Nie ma reguły, jak ktoś urodził się z brzydkim ryjem z takim umrze.
Inaczej wygląda kwestia dbania o siebie, choćby nie wiem jak śliczna kobieta była jak ma zaniedbane/ brakujące zęby wygląda to po prostu obrzydliwie! Nie mówię o idealnie równych i nienaturalnie białych szczękach tylko o zwykłych zadbanych i wszystkich zębach:/ Miałam taką znajomą ćpunkę, panna ładna ale jak się uśmiechnęła szlag jej urodę trafił :scared:
Ja tam akurat dobrze wyglądam jak mam wyostrzone kości policzkowe, no i kurde to prawda z tym zmarszczonym czołem:/
Moi znajomi mają całkiem miłe twarze, mnie za to natura obdarzyła ryjem niewiniątka coś w stylu "co złego to nie ja" i " a taka niepozorna" ;-)

Swoją drogą podobno nie ma brzydkich kobiet są tylko źle pomalowane albo *wina brak;)
*tudzież innych używek.
"Dalej! żwawo! hasa! hej!
Buchaj, ogniu! kotle, wrzej!"
/Makbet/
  • 35 / 1 / 0
Myślę że jak już zostało powiedziane- brzydki ryj może być katalizatorem. Ale sam znam paru atrakcyjnych "wygrywow" którzy całe życie ciagną na koksie (wsrod nich też jeden ex sportowiec ktorego na pewno każdy z was zna), rozwijaja interesy, otwierają nowe knajpy i idą do przodu!

Jesli chodzi o mnie, biorę na tyle krotko ze żadnych zmian nie zaobserwowalem (może oprocz lekko podniszczonych zebow od szczekosciskow i suchot w gębie-juz z tym walcze i uzupelniam ubytki).

Sam za paszczura się nie uważam, wrecz przeciwnie. Od kiedyś schudłem 40kg, mam duże powodzenie, a do tego kobiety lubią moje towarzystwo bo jestem pewny siebie(a jestem pewny siebie od kiedy schudlem). Myślę że jestem jedną z tych osób ktore widzisz na ulicy i w życiu byś nie pomyślał że bardziej lub mniej regularnie ćpam-na codzien ubieram się w garniak albo chociaż koszulę i sportowa marynarkę, utrzymuję się sam, pracuję na dość wysokim stanowisku patrząc na mój wiek (jak juz napisalem w jednym z tematow-narko akurat mnie hamują w życiu zawodowym)
Wszystkie zamieszczone wypowiedzi są fikcją literacką, zaś postaci, miejsca i zdarzenia to wytwór wyobraźni autora, a wszelkie podobieństwo jest przypadkowe.

Mój poprzedni nick to Pawel75. Anonimowość w sieci to podstawa
  • 569 / 19 / 0
Zawsze zastanawiało mnie to, czemu bogaci ludzie cpają?

Co to wyglądu, brzydki nie jestem, piękny tez nie, jestem zwyczajny...

Znam typki co wygląda nawet ładnie, miał ładna łaskę(juz nie ma) a ćpa w chuj...
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Przeciez ani slawa, ani pieniadze, nie zapewniaja szczescia. Co innego narkotyki. %-D

Tak na powaznie, raz, ze moga. Skoro my lubimy, to oni tez moga i moga kupic sobie ich wiecej i lepsze. Dwa, ze takie osoby czesto przytlacza fakt milionow na koncie i tego, ze nie moga isc sie wysrac, zeby nie pisali o tym na pudelku i tym podobnych. Wielu z nich cierpi na depresje, nerwice, fobie. Bycie aktorem czy muzykiem to stresujaca praca, wszystkie oczy zwrocone sa na Ciebie, musisz byc zawsze perfekcyjny.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.