Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
11 października 2017Seken pisze: Tabletki mst 200 mg można dzielić na np. 5 części i miec równo po 40 mg w każdej?
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
08 października 2017wmichal90 pisze: 80mg Oxy = 200mg MST jestem w lekkim szoku . biore oxycontin i mst i mam wrazenie ze mst lepiej "robi" 250-300mg mst jest spoko .. .
22 października 2017sportowiec pisze:
80mg oxy iv = 40-50mg morfiny iv
Oxycodone is 1.5-2.0 more potent than morphine with similar pharmacokinetics.
Edward C. Halperin, Louis S. Constine, Nancy J. Tarbell, Larry E. Kun
twojego upadku
http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/14 ... rfina.html
Żeby nie pisać postu pod postem:
MST wystarczy rozkruszyć, aby pozbyć się przedłużonego uwalniania, o co chodzi z tym woskiem? A jak jest z Sevredolem? On nie jest o przedłużonym uwalnianiu, czyli nic nie trzeba robić, wystarczyć połknąć całą?
Zabrałeś się już za iv ?
Sorry Edek - ale ja pomagać Ci nie będę w zabiciu się.
Doltard i MST 100 to, to samo? Obie zawierają morfinę, ale czy są jakieś istotne różnice dot. np. wypełniaczy, czy wchłanialności, biodostępności p.o ? Po rozkruszeniu Doltardu pozbywamy się przedłużonego uwalniania, tak jak w przypadku MST?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.