Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 879 / 192 / 5
11 października 2017Seken pisze:
Tabletki mst 200 mg można dzielić na np. 5 części i miec równo po 40 mg w każdej?
A czemu nie? Ale musisz miec wage. Bez niej jedynie strzykawką to rowno podzielisz.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1509 / 223 / 0
Jak się nie ma wagi to kolejny wydatek. Ja bez wagi zawsze dawałam radę na 4 albo na 5 części. Po prostu w kurwę ostrym nożem dzieliłam jak zmyłam wosk i podsuszyłam tabsa, żeby nie był nawet wilgotny i wtedy się ładnie cięło, nawet niewiele się po bokach obsypywało, a te mikro resztki, które się obsypały/zostały na nożu to na język.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 230 / 6 / 0
08 października 2017wmichal90 pisze:
80mg Oxy = 200mg MST jestem w lekkim szoku . biore oxycontin i mst i mam wrazenie ze mst lepiej "robi" 250-300mg mst jest spoko .. .
Tu chodzi chyba o cene, a moc to 80mg oxy po=120-130mg morfiny po, dozylnie 80mg oxy iv = 40-50mg morfiny iv, oxy po = iv mniej wiecej ( niby po = 90%iv ale wszystkiego z tabletki nie wyciągniesz).
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 284 / 17 / 0
22 października 2017sportowiec pisze:

80mg oxy iv = 40-50mg morfiny iv
Oj, fachowcu, możesz kogoś mocno wprowadzić w błąd. 80mg oxykodonu iv to jak 100-120mg morfiny iv, przeliczając działanie analgetyczne. Chyba książkowo podają przelicznik 13:20.
Oxycodone is 1.5-2.0 more potent than morphine with similar pharmacokinetics.
Źródło: Pediatric Radiation Oncology
Edward C. Halperin, Louis S. Constine, Nancy J. Tarbell, Larry E. Kun
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
  • 570 / 4 / 0
Co myślicie o tym ogłoszeniu? 500zł za całe opakowanie MST 200 mg i oferuję sprawdzenie zawartości.

http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/14 ... rfina.html

Żeby nie pisać postu pod postem:

MST wystarczy rozkruszyć, aby pozbyć się przedłużonego uwalniania, o co chodzi z tym woskiem? A jak jest z Sevredolem? On nie jest o przedłużonym uwalnianiu, czyli nic nie trzeba robić, wystarczyć połknąć całą?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 317 / 0
nie chce mi się sprawdzać, ale jestem pewien, że pytałeś się już o to parę stron wcześniej i to chyba nie raz, i dostałeś wyczerpujące odpowiedzi.
Zabrałeś się już za iv ?
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 570 / 4 / 0
Wybacz, to przez te benzosy, klony, zolpidemy. Nie pamiętam nawet, co robiłem wczoraj. Za i.v się nie zabrałem, jakieś mam opory, które ciężko mi przełamać. A co myślisz o ogłoszeniu? 500zł całe opk. MST 200mg.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 317 / 0
Człowieku, nie bierz opioidów jak walisz takie ilości benzosów!! To najszybsza droga do depresji układu oddechowego... Gro tych ostatnich zgonów na hajpie, to właśnie było połączenie benzo z U albo Fufem... A pamiętasz, że zjadłeś cały listek MST200 w parę godzin ? Ciesz się, że żyjesz chłopie.... I to było przed czy po tym, jak uciekłeś ze szpitala z wenflonem w łapie ? W dziale Oxy pisałeś też pisałeś, że wrzucałeś cały blister 10x80mg + jakieś klony + coś tam.... #jprdl
Sorry Edek - ale ja pomagać Ci nie będę w zabiciu się.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 570 / 4 / 0
@up nie łączę, choć bardziej od śmierci obawiałbym się kalectwa.

Doltard i MST 100 to, to samo? Obie zawierają morfinę, ale czy są jakieś istotne różnice dot. np. wypełniaczy, czy wchłanialności, biodostępności p.o ? Po rozkruszeniu Doltardu pozbywamy się przedłużonego uwalniania, tak jak w przypadku MST?
  • 124 / 6 / 0
na blistrze mst zawsze jest ilość mg podana?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.