...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
Ronsons Zigzag pisze:
Fete trzeba walić z umiarem i z głową. Jednemu zaszkodzi drugiemu nie.
Pieprzysz, rowno szkodzi wszystkim. Z glowa jest problem juz przed decyzja o walnieciu. A umiar jest wzgledny.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 2 / 0
syncro pisze:
Ronsons Zigzag pisze:
Fete trzeba walić z umiarem i z głową. Jednemu zaszkodzi drugiemu nie.
Pieprzysz, rowno szkodzi wszystkim. Z glowa jest problem juz przed decyzja o walnieciu. A umiar jest wzgledny.
Nie szkodzi wszystkim równo. Są różni ludzie. Nawet nie na każdym działa tak samo, więc jak może szkodzić wszystkim po równo? Mam takiego madrego (głupiego) kumpla, co zawsze jak se ogarnia, to wali se kreske a reszte se zostawia. i wali co pare dni 8-( I mówi że wali z głową ;-)
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Wielkie halo. Też potrafiłam kupić sobie pół grama i skończyć to po trzech miesiącach dzieląc się ze znajomymi :-D
Najbardziej wyniszczają ciągi - brak snu, brak jedzenia. To jest właśnie fukanie bez głowy.

Druga sprawa - nie szkodzi równo wszystkim. Niektórzy wcierają sobie czasem w dziąsło i jest ok, inni walą po nosie i od razu mają nadwrażliwe albo uszkodzone zęby.

Zwał - mnie "psychiczny zwał" jakoś nie dotyczy (przynajmniej do tej pory), no może poza otępieniem (jeśli długo nie śpię). Jak przegnę z fetą i alko, to mam dłuższego, cięższego kaca i boli mnie brzuch. Nigdy nie miałam czegoś takiego jak opisują ludzie - obolałe ciało, dół czy wręcz "chcę umrzeć" :huh:
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
hmm czy ja wiem ze w dzionslo jest tak ok?-mialam cale wyzarte przez fete..odslonily mi sie zeby...i zaczely ruszac..szkliwo tez nienajlepiej..po jakims czasi zlamalam zeba na kanapce z serem zoltym :huh:
mysle ze kazdy sposob ma swoje konsekwencje.

co do zwaly-im wiecej i czescie cpasz tym gorsze sa zwaly...tak bylo u mnie wiec pisze na wlasnym doswiadczeniu.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
trzeba miec kontrole nad tym
bo kto chce byc zaskoczony przez fakty?
okarze sie gorzkie, posypane proszkiem
to co mialo byc slodkie jak daktyl

joł, pamietacie jak tedzik ciagnal kreski?
polskiego rapu michał wiśnieski
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 138 / 2 / 0
Tede też chyba brauna walił co? Strasznie głupi kolo jak dla mnie. Bogaty pedał. Lubiłem go kieddyś jeszcze jak słuchałem warszawskiego deszczu :-)
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 16 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyLady »
wisior pisze:
co do zwaly-im wiecej i czescie cpasz tym gorsze sa zwaly...tak bylo u mnie wiec pisze na wlasnym doswiadczeniu.
tu się nei zgodzę... już nie miewałam czegoś takiego jak zwał.
im więcej tym lepiej, tak to u mnie działało...

a co do tematu to zęby i wszystkie flaki ucierpiały, no i w głowie zostało swoje...
teraz już minęło dość czasu od kiedy wpierdalałam ale wtedy wyglądałam jak śmierć %-D
skóra była sina na całym ciele, schudłam prawie 30 kilo, wszystkie kości mi było widać xd

a co do tych tików to zostało mi to że okręcam włosy wokół palca... zawsze to robiłam na bani i tak mi też zostało :D
nooo i brew... ciągle mi lata :cheesy:
Uwaga! Użytkownik SpeedyLady nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
wisior pisze:
hmm czy ja wiem ze w dzionslo jest tak ok?-mialam cale wyzarte przez fete..odslonily mi sie zeby...i zaczely ruszac..szkliwo tez nienajlepiej..
Wisiorku, nie napisałam, że wcieranie w dziąsło jest ok, tylko że jednym ono szkodzi bardziej, innym mniej. Znam osobę, która wciera w dziąsło (rzadko) i ma zęby w porządku, znam osobę, która wali czasem po nosie, a zęby już są cholernie nadwrażliwe. Konkluzja - nie każdemu fuka szkodzi w tym samym stopniu.

Druga sprawa - ja schudłam do 42 kg po ciągu alkoholowo-energydrinkowym, bo uważałam, że to nieszkodliwe itd. A zaraz po tym ciągu, rozpoczęłam drugi - amfetaminowy, na którym chyba nawet przytyłam :huh: O jej wielkiej szkodliwości wiedziałam, dlatego brałam jej mało, jadłam dość obfite posiłki pomiędzy kolejnymi aplikacjami i wysypiałam się. Bo ćpać to trzeba umić.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 148 / 13 / 0
[quote="gynoid"]

Druga sprawa - ja schudłam do 42 kg po ciągu alkoholowo-energydrinkowym, bo uważałam, że to nieszkodliwe itd. A zaraz po tym ciągu, rozpoczęłam drugi - amfetaminowy, na którym chyba nawet przytyłam ]

Ze co? Ze jak? Po alkoholu chudlas? Nie znam czlowieka na ziemi co po tym chudnie!
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KraX »
jak schudłas 42kg to nie ma co sie dziwic ze pozniej juz nie chudlas, wkoncu feta to wysokobialkowa dieta ;-)
Uwaga! Użytkownik KraX jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.