Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
ach, to wzbudziliście we mnie wspomnienia.

DXM - jakoś z 20 paczek w życiu czyli jakieś 9g
efedryna - 25g
tramadol - 400mg (tendencja wzrostowa)
alkohol, nikotyna - szkoda liczyć
kodeina - 300mg (tendencja baardzo wzrostowa)
sertralina - 15g
amfetamina - 2g
marihuana - 3g
hasz - 0,5g

czuję, że nie jest tak tragicznie, ale jednocześnie kręci mnie to, że lista z pewnością się wydłuży w najbliższym czasie.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 18 / / 0
kofeina, nikotyna - w cholere [ kilka lat nalogu ]

amfetamina - z 1kg %-D
marihuana - ~ + 1kg gruboo...
hasz - ~ 40g
metamfetamina - ~ 5g
kokaina - ~ 10g
Pixy - ~ 100 szt
LSD - ~ 2razy ( a szkoda ze tylko ^_^ )
mefedron - ~ 20g
grzybki kilka razy... reszte tez sporadycznie wiec nie ma sensu pisac,raz na jakiś czas;) , ale mam nadzieje, ze potestuje wiecej fajnych srodkow :gun:
  • 883 / 10 / 0
Ostatnio poznałem takich substancji i dotarło do mnie, że jeszcze jedna w ciągu niecałego roku i przekroczę magiczną granicę 1 substancji na rok życia. %-D:
1. etanol
2. nikotyna
3. kofeina
4. konopie
5. DXM
6. LSD
7. MDMA
8. 2C-E
9. 4-HO-DiPT
10. 4-AcO-DMT
11. 4-HO-MET
12. MDEA
13. feta
14. klony
15. 25D-NBOMe
16. 25C-NBOMe
17. 2C-B
18. bliżej nieokreślone kanabinoidy
19. AM2201
20. mefedron
21. 5-MeO-DMT
22. DMT
Kolejność początkowo miała być chronologiczna, ale straciłem chęci na to, chronologicznie początek i koniec. :D Większość po razie. Trochę więcej razy z MDxx, jeszcze więcej AM2201 i nie do policzenia etanolu, nikotyny (tych dwóch już mało) i konopii.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1521 / 73 / 0
nikotyna - nie do policzenia
etanol - jak wyżej
kofeina - codziennie 1-2 kawy od 6l at
THC - pewnie ponad 300g jak nie więcej
(smart shiva
mad dog
taifun
magic) - blendy duposraczowe +/-150g
amfetamina - może 5g
mefedron - koło 80g
metkatynon - ponad 150 pak
MDPV - skromne 2g
4-MEC - 15g
metylon - niestety dane mi było tylko 1g, śni mi się po nocach %-D
etylofenidat - 5g
kodeina - 100 antków
morfina - 4g
opium - z 50 makówek
estazolam - listek
Bromazepam - półtora listka
haloperidol - pół listka w dwa dni, ale szału nie robi - praktycznie nie czuć.
fenobarbital - listek bellergotu do winiaczy
DXM - 50 paczek
benzydamina - 20 saszetek
MXE - 1g
zibeny - ponad 100
gaz - 10 wyrzachanych małych puch
Szałwia wieszcza - 1,5g x20
pFPP - 0,5g dobrze że nie więcej.
GBL - 20ml
lidokaina - mieszana z MXE, mefem etc. mniej niż 1g (wiem że tylko znieczula ale otrzymałem jako próbkę ze sklepu z rc).
bufedron - 1g
3,4-dmmc - 2g
efedryna i pseudoefedryna - tyle ile kota który to rozpada się w organizmie na racemat pseudoefedryny i efedryny.
metedron - 0,5g ale niestety dożylnie na jeden raz, tylko lekkie wejście - byłem pewien że to 6-APB.
etylokatynon - może z 10g
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2011 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 428 / 4 / 0
DXM na oko jakieś 70 tripów, paczek wychodzi pewnie jakieś 100 (bardzo długo jechałem na 450mg).
marihuana ze znajomymi pewnie jakieś 150g, ja z tego pewnie jakieś 40.
amfetamina tylko pare razy, pewnie jakieś 3g wyjdzie.
benzydamina 3 razy, razem 8 saszet.
kodeina na oko jakieś 2g, ale chyba jakieś enzymy mam zjebane, bo euforię odczuwałem tylko 2 razy gdy brałem na zjeździe po DXM.
Do tego 1 piguła na 2C-B.

Niedługo do listy dojdzie jakieś 80mg 2C-P i 500mg 6-APB.
pamparampam
  • 3449 / 124 / 8
Oj, nie będę się zawstydzał moim licznikiem, ale nie znalazłem tu nikogo, kto miałby porównywalną listę. Wiem że pilleater ma bo mi kiedyś pokazywał (pozdrawiam) %-D
  • 414 / 10 / 0
.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 29 / 0
Gorzej jak to auto ma wir w baku i właściciel rachubę stracił ;p
BS
  • 414 / 10 / 0
.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.