Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1794 / 124 / 0
Ludzie, na co wy liczycie biorąc MXE? Bo raczej nie fajnych wizuali. To jest dysocjant. Jeśli cokolwiek wiecie o zjawisku zwanym dysocjacją to nie rozumiem skąd nagle zdziwienie takimi efektami. Po pierwsze głupotą było wychodzić na dwór gdy ładowała się taka dawka na pierwszy raz, a po drugie to zamiast bezczynnie leżeć z pustką w głowie - słuchawki, dobra muzyka i zaczynamy tripa. Bo zmarnowałeś w sumie trochę materiału, mogłeś zrobić sobie przypał i zraziłeś się do naprawdę fajnej substancji.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 25 / / 0
zalezy jeszcze jaki sort

ja ostatnio zamówilem po dosc dobrej cenie, wziąłem kilka dni temu i poza efektem odcięcia i braku jakiejkolwiek koordynacji ruchowej to kazdy inny efekt był inny niz mialem wczesniej

zero czyszczenia głowy, chęci ogaru, jakis głebszych przemyslen itd
z tego co mi mówiono wyglądalem jakbym wpieprzyl za duzo Acodinu

jakby mi ktos prąd odciął i nie było to przyjemne. dawka raczej standardowa w granicach 80-100mg donosowo
  • 187 / 1 / 0
Opłaca się łączyć MXE z mefedronem?
  • 1987 / 108 / 0
kubas85, może to nie było MXE, a diphenidine lub methoxphenidine?

curious, zależy co chcesz osiągnąć. w moim przypadku ten mix to był jedyny raz kiedy mefedron mi podszedł, a nawet bardzo dużo mi pomógł poukładać w głowie.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
Witam. MXE próbowałem dosłownie kilka razy więc znawcą nie jestem, ostatnio skusiłem się bo miałem za free i uzyskałem dość niespodziewane efekty. Czy zazwyczaj uzyskuje się wizuale w stylu np. reliefów na ścianach, świecących murali (trzeba było się wpatrzeć)? Świetna zabawa ale podobnych atrakcji nie pamiętam. Miałem jakiś... dziwny sort?
  • 3205 / 176 / 0
Opisz jak wyglądają u Ciebie świecące murale.

Co do reliefów, jeśli po dostatecznej dawce skupisz się, to je dostrzeżesz. Zależy jakie masz ściany. :cheesy:
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
Hmm, to były różne sceny, jakby nałożone na ścianę kadry komiksów o swietlistych konturach (niektóre kolorowe, dające wrażenie trójwymiaru), głupio brzmi ale inaczej tego nie ujmę. Pierwszy raz miałem coś takiego. Nie spodziewałem się takich efektów, fajne nawet :D
A myślałem że dysocjanty nie generują wizuali.
  • 3205 / 176 / 0
Nie widziałem czegoś takiego. To ciekawe.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Po jednym sorcie dostępnym na polskim rynku wszystkie kolory robią się takie... inne. Może trochę pastelowe, choć ciężko to opisać i przy dużej dysocjacji mam coś na wzór wizuali (znaczy nie umiem wtedy określić konturów przedmiotów, zlewają się ze sobą, nawet nie wiem, czy szafa stoi prosto, czy się rusza). Ale reliefów to ja nigdy nie miałem :D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1987 / 108 / 0
ja po każdym sorcie MXE mam zmienioną percepcję kolorów w taki sposób właśnie, zwłaszcza barw ciepłych. po tym efekcie dawno temu wnosiłem, że MXE ma działanie serotonergiczne.

Dersu Uzala, co do takich wizuali na ścianie jak opisałeś to bardzo często po peaku takowe efekty miewałem. opisywałem kiedyś w tym wątku co mi się po MXE dzieje z wizją. cieszę się, że nie tylko mi dane jest odczuwanie tak fascynujących tripów.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.