Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
ja ostatnio zamówilem po dosc dobrej cenie, wziąłem kilka dni temu i poza efektem odcięcia i braku jakiejkolwiek koordynacji ruchowej to kazdy inny efekt był inny niz mialem wczesniej
zero czyszczenia głowy, chęci ogaru, jakis głebszych przemyslen itd
z tego co mi mówiono wyglądalem jakbym wpieprzyl za duzo Acodinu
jakby mi ktos prąd odciął i nie było to przyjemne. dawka raczej standardowa w granicach 80-100mg donosowo
curious, zależy co chcesz osiągnąć. w moim przypadku ten mix to był jedyny raz kiedy mefedron mi podszedł, a nawet bardzo dużo mi pomógł poukładać w głowie.
Co do reliefów, jeśli po dostatecznej dawce skupisz się, to je dostrzeżesz. Zależy jakie masz ściany. :cheesy:
A myślałem że dysocjanty nie generują wizuali.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Dersu Uzala, co do takich wizuali na ścianie jak opisałeś to bardzo często po peaku takowe efekty miewałem. opisywałem kiedyś w tym wątku co mi się po MXE dzieje z wizją. cieszę się, że nie tylko mi dane jest odczuwanie tak fascynujących tripów.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.