Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
ja ostatnio zamówilem po dosc dobrej cenie, wziąłem kilka dni temu i poza efektem odcięcia i braku jakiejkolwiek koordynacji ruchowej to kazdy inny efekt był inny niz mialem wczesniej
zero czyszczenia głowy, chęci ogaru, jakis głebszych przemyslen itd
z tego co mi mówiono wyglądalem jakbym wpieprzyl za duzo Acodinu
jakby mi ktos prąd odciął i nie było to przyjemne. dawka raczej standardowa w granicach 80-100mg donosowo
curious, zależy co chcesz osiągnąć. w moim przypadku ten mix to był jedyny raz kiedy mefedron mi podszedł, a nawet bardzo dużo mi pomógł poukładać w głowie.
Co do reliefów, jeśli po dostatecznej dawce skupisz się, to je dostrzeżesz. Zależy jakie masz ściany. :cheesy:
A myślałem że dysocjanty nie generują wizuali.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Dersu Uzala, co do takich wizuali na ścianie jak opisałeś to bardzo często po peaku takowe efekty miewałem. opisywałem kiedyś w tym wątku co mi się po MXE dzieje z wizją. cieszę się, że nie tylko mi dane jest odczuwanie tak fascynujących tripów.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.