Z tej pracy dorobiłam się 2000zl, obciążyły mnie spłaty kredytów, oraz granie na automatach, tam traciłam.
Zegnam się z tą pracą i kupuje odżywki chemiczne tzn. zamawiam.
Ps. Dziwię sie osobom, które napotykałam, że im się chce poruszac w pogoni...
Mnie jest przypisane wieczne roztrząsanie, jak nie robiąc nic - wygodnie żyć.
Pzdr. Może, się załaduje. Ponieważ wczesniej jadłam klony, zresztą jem codziennie od 4miesiecy.
Może zaskoczy kochani, buziaczki. ❤
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
26 kwietnia 2022WRB pisze: @pomarszczona i jak po 400mg? To zajebiście duża dawka jak dla mnie. Tak btw tęskno do szósteczki![]()
Nie odczuwasz wewnętrznego szczęścia, nie tykaj narkotyków. Spłycone doznanie itd.
Mi wyparzylo neurony, nie polegajcie na moich przeżyciach.
6apb jest do dorwania z conajmniej dwóch sklepów 20euro/g
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.