Z tej pracy dorobiłam się 2000zl, obciążyły mnie spłaty kredytów, oraz granie na automatach, tam traciłam.
Zegnam się z tą pracą i kupuje odżywki chemiczne tzn. zamawiam.
Ps. Dziwię sie osobom, które napotykałam, że im się chce poruszac w pogoni...
Mnie jest przypisane wieczne roztrząsanie, jak nie robiąc nic - wygodnie żyć.
Pzdr. Może, się załaduje. Ponieważ wczesniej jadłam klony, zresztą jem codziennie od 4miesiecy.
Może zaskoczy kochani, buziaczki. ❤
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
26 kwietnia 2022WRB pisze: @pomarszczona i jak po 400mg? To zajebiście duża dawka jak dla mnie. Tak btw tęskno do szósteczki![]()
Nie odczuwasz wewnętrznego szczęścia, nie tykaj narkotyków. Spłycone doznanie itd.
Mi wyparzylo neurony, nie polegajcie na moich przeżyciach.
6apb jest do dorwania z conajmniej dwóch sklepów 20euro/g
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.