Z tej pracy dorobiłam się 2000zl, obciążyły mnie spłaty kredytów, oraz granie na automatach, tam traciłam.
Zegnam się z tą pracą i kupuje odżywki chemiczne tzn. zamawiam.
Ps. Dziwię sie osobom, które napotykałam, że im się chce poruszac w pogoni...
Mnie jest przypisane wieczne roztrząsanie, jak nie robiąc nic - wygodnie żyć.
Pzdr. Może, się załaduje. Ponieważ wczesniej jadłam klony, zresztą jem codziennie od 4miesiecy.
Może zaskoczy kochani, buziaczki. ❤
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
26 kwietnia 2022WRB pisze: @pomarszczona i jak po 400mg? To zajebiście duża dawka jak dla mnie. Tak btw tęskno do szósteczki![]()
Nie odczuwasz wewnętrznego szczęścia, nie tykaj narkotyków. Spłycone doznanie itd.
Mi wyparzylo neurony, nie polegajcie na moich przeżyciach.
6apb jest do dorwania z conajmniej dwóch sklepów 20euro/g
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.