Z tej pracy dorobiłam się 2000zl, obciążyły mnie spłaty kredytów, oraz granie na automatach, tam traciłam.
Zegnam się z tą pracą i kupuje odżywki chemiczne tzn. zamawiam.
Ps. Dziwię sie osobom, które napotykałam, że im się chce poruszac w pogoni...
Mnie jest przypisane wieczne roztrząsanie, jak nie robiąc nic - wygodnie żyć.
Pzdr. Może, się załaduje. Ponieważ wczesniej jadłam klony, zresztą jem codziennie od 4miesiecy.
Może zaskoczy kochani, buziaczki. ❤
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
26 kwietnia 2022WRB pisze: @pomarszczona i jak po 400mg? To zajebiście duża dawka jak dla mnie. Tak btw tęskno do szósteczki![]()
Nie odczuwasz wewnętrznego szczęścia, nie tykaj narkotyków. Spłycone doznanie itd.
Mi wyparzylo neurony, nie polegajcie na moich przeżyciach.
6apb jest do dorwania z conajmniej dwóch sklepów 20euro/g
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe