4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 591 / 8 / 0
@Hipo; wiesz co jest najlepsze, ze wlasnie te zmiany widać nawet na samym sobie
  • 60 / 2 / 0
Dobrze że po mefie nie ma takiego zrycia jak po fecie. Mi sie wydaje że agresywność itp. są związane z odstawieniem to powinno minąć ale nie wiem po jakim czasie u mnie jest coraz mniej tej agresywności chociaż czasem denerwuje sie byle czym.
  • 2775 / 39 / 0
Nie ma takiego zrycia jak po fecie? Psychicznie bywa czasem gorzej, za to potencjalne fizyczne skutki uboczne sa dużo gorsze. Zwłaszcza przy używaniu kosmicznych dawek w ciągach
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / / 0
Co kurwa! Nie no, stary nie wiem do jakiej fuki ty masz dostęp ale to co pozostawiają w towarze nasze polskie podziemne "pracownie" jest niszczące. A nawet sama czysta feta jako propanamina ma dużo więcej potencjalnych skutków ubocznych niż taki keton. Ludzie nie dramatyzujcie tylko weźcie się za swoje psychiki= żeby odpoczynek trwał dłużej niż zabawa. A sami zobaczycie, że wszystko się ładnie goi. Dla chcącego nic trudnego. Na siłę i apapem można sobie krzywdę zrobić.
Ja od czasu do czasu robię sobie terapie relaksująco-kontemplacyjne z grzybkami i to mi pomaga w utrzymywaniu spokoju ducha i zdrowych zmysłów. Teraz to już coraz rzadziej są mi one potrzebne (choć ich nie rzucę! :-D ).
I byle jaki proszek nie wyprowadzi mnie z równowagi. Wy też sobie znajdźcie jakiś sposób rozładowań stresów np. yoga czy K1 albo dobra dziewczyna. :rolleyes: Jak kto woli. Na wszystko znajdzie się jakiś sposób. Człowiek silna istota. Nie róbcie z siebie takich ciamajd. Chemia to nie grzyby żeby trzeba było się temu poddać. :-p

@TheQ no te zmiany dostrzegasz jeżeli cię one wqurwiają lub martwią. Np. rozleniwienie, drażliwość, nie stabilność emocjonalna, itp. itd. Ale jeżeli jesteś je w stanie samemu dostrzec i jeszcze mądrze ocenić (że hujowe są) to świadczy, że z twoją psychiką wszystko w porządku, jedynie charakter i tryb życia do poprawy, ale nie będę cie tu umoralniać. Moja rada: jeżeli szkodzisz swojemu ciału i psychice staraj się PRZYNAJMNIEJ w równym stopniu wzmacniać swoje ciało i psychikę. Sprawdziłem- i dużo to pomaga. Zdrowy tryb życia + drug EVENTy żądzą! %-D

Kurde ale mnie na mądrości wzięło po tym dziwnym mefie. Zaraz na lamusa wyjdę. %-D

Ej, a @p4g4y0zzz(X)'a wcieło w drodze do "sklepu"? :moody: Oby nic mu tam się nie stało. %-D
  • 591 / 8 / 0
@Hipo Nie zrozumiałeś dlaczego pytałem o to; otóż ja sam skończyłem z mefedronem i trzymam się trochę daleko od euforyków i w sumie większości środków psychoaktywnych, bardzo mnie interesuje wpływ tego wszystkiego na psychikę człowieka, do tego mef i wiele innych RC, jak sama nazwa mówi mają niezbadane do końca właściwości, więc to wszystko może się na coś przydać... Wnioski wyciągam z własnych doświadczeń, znajomych i tym co widać tu, na [h]...
  • 152 / 8 / 0
Hipo pisze:
A nawet sama czysta feta jako propanamina ma dużo więcej potencjalnych skutków ubocznych niż taki keton.
Chyba jednak mef gorzej robi na serce niż feta. Na fazach z mef wydaje mi sie ze mam duzo wyższe ciśnieie i tętno niz na fazach z amf.
  • 2 / / 0
Czy mefedron jest wykrywalny w testach toksykologicznych z krwi ? Jeśli tak to przez ile ? Spotkałem się z przypadkiem gdzie kierowca pod wpływem mefedronu został zatrzymany przez policję, która wzięła go na badania krwi i nic nie wykryło ... proszę o opinię
  • 627 / 7 / 0
odlot93 pisze:
Czy mefedron jest wykrywalny w testach toksykologicznych z krwi ? Jeśli tak to przez ile ? Spotkałem się z przypadkiem gdzie kierowca pod wpływem mefedronu został zatrzymany przez policję, która wzięła go na badania krwi i nic nie wykryło ... proszę o opinię
nie powinno
  • 159 / 8 / 0
Witam wszystkich,

Podzielę się z wami swoją ostatnią próbą z mefem. Wcześniej wciągałem 100mg max 200mg.

A ostatni weekend jestem na rynku krakowskim po dwóch diablo i mam paskudny nastrój. Wchodzę do kibelka w jakimś clubie i na oko idzie 400mg mefa. To co się stało po minucie po prostu szok. Czułem się jakbym płynął i taka euforia, ludzie tak zadupcali, że aż cień za nimi leciał xD. Panowie polecam zawsze na pierwszą fazkę 400-500mg. Wtedy dopiero mef pokazuje moc xD

Myślę, że takie polecanie jest lekkomyślne, chyba, że przy ogromnej tolerancji. Ja sobie nie wyobrażam więcej niż 300mg-Jezus
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 1 / 0
Tymczasowo koniec z mefem, za duze rozczarowania. Czas na metedron.

swoja droga widze ostro sie tu zrobilo, warny i ladowanie w smietniku postow nawet z zakodowanymi nazwami sklepow ;d ktos tu grubo przesadza,heh :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.