Ja od czasu do czasu robię sobie terapie relaksująco-kontemplacyjne z grzybkami i to mi pomaga w utrzymywaniu spokoju ducha i zdrowych zmysłów. Teraz to już coraz rzadziej są mi one potrzebne (choć ich nie rzucę! :-D ).
I byle jaki proszek nie wyprowadzi mnie z równowagi. Wy też sobie znajdźcie jakiś sposób rozładowań stresów np. yoga czy K1 albo dobra dziewczyna. :rolleyes: Jak kto woli. Na wszystko znajdzie się jakiś sposób. Człowiek silna istota. Nie róbcie z siebie takich ciamajd. Chemia to nie grzyby żeby trzeba było się temu poddać. :-p
@TheQ no te zmiany dostrzegasz jeżeli cię one wqurwiają lub martwią. Np. rozleniwienie, drażliwość, nie stabilność emocjonalna, itp. itd. Ale jeżeli jesteś je w stanie samemu dostrzec i jeszcze mądrze ocenić (że hujowe są) to świadczy, że z twoją psychiką wszystko w porządku, jedynie charakter i tryb życia do poprawy, ale nie będę cie tu umoralniać. Moja rada: jeżeli szkodzisz swojemu ciału i psychice staraj się PRZYNAJMNIEJ w równym stopniu wzmacniać swoje ciało i psychikę. Sprawdziłem- i dużo to pomaga. Zdrowy tryb życia + drug EVENTy żądzą!
Kurde ale mnie na mądrości wzięło po tym dziwnym mefie. Zaraz na lamusa wyjdę.
Ej, a @p4g4y0zzz(X)'a wcieło w drodze do "sklepu"? :moody: Oby nic mu tam się nie stało.
Hipo pisze: A nawet sama czysta feta jako propanamina ma dużo więcej potencjalnych skutków ubocznych niż taki keton.
odlot93 pisze:Czy mefedron jest wykrywalny w testach toksykologicznych z krwi ? Jeśli tak to przez ile ? Spotkałem się z przypadkiem gdzie kierowca pod wpływem mefedronu został zatrzymany przez policję, która wzięła go na badania krwi i nic nie wykryło ... proszę o opinię
Podzielę się z wami swoją ostatnią próbą z mefem. Wcześniej wciągałem 100mg max 200mg.
A ostatni weekend jestem na rynku krakowskim po dwóch diablo i mam paskudny nastrój. Wchodzę do kibelka w jakimś clubie i na oko idzie 400mg mefa. To co się stało po minucie po prostu szok. Czułem się jakbym płynął i taka euforia, ludzie tak zadupcali, że aż cień za nimi leciał xD. Panowie polecam zawsze na pierwszą fazkę 400-500mg. Wtedy dopiero mef pokazuje moc xD
Myślę, że takie polecanie jest lekkomyślne, chyba, że przy ogromnej tolerancji. Ja sobie nie wyobrażam więcej niż 300mg-Jezus
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.