4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 591 / 8 / 0
@Hipo; wiesz co jest najlepsze, ze wlasnie te zmiany widać nawet na samym sobie
  • 60 / 2 / 0
Dobrze że po mefie nie ma takiego zrycia jak po fecie. Mi sie wydaje że agresywność itp. są związane z odstawieniem to powinno minąć ale nie wiem po jakim czasie u mnie jest coraz mniej tej agresywności chociaż czasem denerwuje sie byle czym.
  • 2775 / 39 / 0
Nie ma takiego zrycia jak po fecie? Psychicznie bywa czasem gorzej, za to potencjalne fizyczne skutki uboczne sa dużo gorsze. Zwłaszcza przy używaniu kosmicznych dawek w ciągach
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / / 0
Co kurwa! Nie no, stary nie wiem do jakiej fuki ty masz dostęp ale to co pozostawiają w towarze nasze polskie podziemne "pracownie" jest niszczące. A nawet sama czysta feta jako propanamina ma dużo więcej potencjalnych skutków ubocznych niż taki keton. Ludzie nie dramatyzujcie tylko weźcie się za swoje psychiki= żeby odpoczynek trwał dłużej niż zabawa. A sami zobaczycie, że wszystko się ładnie goi. Dla chcącego nic trudnego. Na siłę i apapem można sobie krzywdę zrobić.
Ja od czasu do czasu robię sobie terapie relaksująco-kontemplacyjne z grzybkami i to mi pomaga w utrzymywaniu spokoju ducha i zdrowych zmysłów. Teraz to już coraz rzadziej są mi one potrzebne (choć ich nie rzucę! :-D ).
I byle jaki proszek nie wyprowadzi mnie z równowagi. Wy też sobie znajdźcie jakiś sposób rozładowań stresów np. yoga czy K1 albo dobra dziewczyna. :rolleyes: Jak kto woli. Na wszystko znajdzie się jakiś sposób. Człowiek silna istota. Nie róbcie z siebie takich ciamajd. Chemia to nie grzyby żeby trzeba było się temu poddać. :-p

@TheQ no te zmiany dostrzegasz jeżeli cię one wqurwiają lub martwią. Np. rozleniwienie, drażliwość, nie stabilność emocjonalna, itp. itd. Ale jeżeli jesteś je w stanie samemu dostrzec i jeszcze mądrze ocenić (że hujowe są) to świadczy, że z twoją psychiką wszystko w porządku, jedynie charakter i tryb życia do poprawy, ale nie będę cie tu umoralniać. Moja rada: jeżeli szkodzisz swojemu ciału i psychice staraj się PRZYNAJMNIEJ w równym stopniu wzmacniać swoje ciało i psychikę. Sprawdziłem- i dużo to pomaga. Zdrowy tryb życia + drug EVENTy żądzą! %-D

Kurde ale mnie na mądrości wzięło po tym dziwnym mefie. Zaraz na lamusa wyjdę. %-D

Ej, a @p4g4y0zzz(X)'a wcieło w drodze do "sklepu"? :moody: Oby nic mu tam się nie stało. %-D
  • 591 / 8 / 0
@Hipo Nie zrozumiałeś dlaczego pytałem o to; otóż ja sam skończyłem z mefedronem i trzymam się trochę daleko od euforyków i w sumie większości środków psychoaktywnych, bardzo mnie interesuje wpływ tego wszystkiego na psychikę człowieka, do tego mef i wiele innych RC, jak sama nazwa mówi mają niezbadane do końca właściwości, więc to wszystko może się na coś przydać... Wnioski wyciągam z własnych doświadczeń, znajomych i tym co widać tu, na [h]...
  • 152 / 8 / 0
Hipo pisze:
A nawet sama czysta feta jako propanamina ma dużo więcej potencjalnych skutków ubocznych niż taki keton.
Chyba jednak mef gorzej robi na serce niż feta. Na fazach z mef wydaje mi sie ze mam duzo wyższe ciśnieie i tętno niz na fazach z amf.
  • 2 / / 0
Czy mefedron jest wykrywalny w testach toksykologicznych z krwi ? Jeśli tak to przez ile ? Spotkałem się z przypadkiem gdzie kierowca pod wpływem mefedronu został zatrzymany przez policję, która wzięła go na badania krwi i nic nie wykryło ... proszę o opinię
  • 627 / 7 / 0
odlot93 pisze:
Czy mefedron jest wykrywalny w testach toksykologicznych z krwi ? Jeśli tak to przez ile ? Spotkałem się z przypadkiem gdzie kierowca pod wpływem mefedronu został zatrzymany przez policję, która wzięła go na badania krwi i nic nie wykryło ... proszę o opinię
nie powinno
  • 159 / 8 / 0
Witam wszystkich,

Podzielę się z wami swoją ostatnią próbą z mefem. Wcześniej wciągałem 100mg max 200mg.

A ostatni weekend jestem na rynku krakowskim po dwóch diablo i mam paskudny nastrój. Wchodzę do kibelka w jakimś clubie i na oko idzie 400mg mefa. To co się stało po minucie po prostu szok. Czułem się jakbym płynął i taka euforia, ludzie tak zadupcali, że aż cień za nimi leciał xD. Panowie polecam zawsze na pierwszą fazkę 400-500mg. Wtedy dopiero mef pokazuje moc xD

Myślę, że takie polecanie jest lekkomyślne, chyba, że przy ogromnej tolerancji. Ja sobie nie wyobrażam więcej niż 300mg-Jezus
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 1 / 0
Tymczasowo koniec z mefem, za duze rozczarowania. Czas na metedron.

swoja droga widze ostro sie tu zrobilo, warny i ladowanie w smietniku postow nawet z zakodowanymi nazwami sklepow ;d ktos tu grubo przesadza,heh :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.