Żarłem avio 12 tab. pod wieczór (nie będę tu opisywał jak srałem w gacie
Czy może to mieć związek z avio?
Nie słuchałem przed zdarzeniem głośno muzyki i nie byłem na żadnym balecie.
Chyba mówię starej i lecę do laryngologa :scared:
Oby tak mi nie zostało..
Zresztą bierzcie lepiej 5 avio + dex 300-600mg. Lepiej wyjdzie niż nawet i 15 avio samych. A zdaje się że avio w dużych dawkach to naprawde kurestwo co rozpierdala zwoje najbardziej z aptecznych bez recki.
efekty:
błyski na niebie, drgające gałęzie i liście na drzewie, chodziło się się troszkę jak po kilku piwkach.. nic szczególnego, liczyłem na coś więcej;p
pozdro:)
jak dużo ważysz, mogłeś podnieść poprzeczkę o 5 tabsów, mnie zmyliło Faq na NG, gdzie było najpierw o 10 tabletkach, nic się nie działo konkretnego i teraz korzystam wyłącznie z doświadczenia innych, aniżeli z faq, bo ono wszak może być błędne.
Tyczy się to również deksa, czytałem o super cevach, a tripowałem na dawkach od 450mg do 1800mg i może z 3 razy miałem jakieś cevy? To samo z benzą.
Praktycznie najlepsze cevy miałem na avio właśnie, jednak wtedy nie zadbałem o dobry s&s i muzykę i źle to rozegrałem, gdyby nie fakt, że koszt avio, który by działał na mnie do wydatek ponad 25zł, wrzuciłbym niedługo, bo mam pewność, że zobaczę upragnione cevy, a na razie mam większe wydatki, jak choćby szkoła i papierosy, które rzucam już pół roku i jakoś się to nie udaje.
Ja waże coś ponad 70 kg i 183 cm wzrostu
10 tabsów Avio mnie poczesało dwa razy, dziękuję za kolejną próbę już.
CEV'ów się nie spodziewałem, a miałem.
GCrytek pisze:W jakich dawkach Felek brałeś i ile ważysz?
jak dużo ważysz, mogłeś podnieść poprzeczkę o 5 tabsów, mnie zmyliło Faq na NG, gdzie było najpierw o 10 tabletkach, nic się nie działo konkretnego i teraz korzystam wyłącznie z doświadczenia innych, aniżeli z faq, bo ono wszak może być błędne.
Tyczy się to również deksa, czytałem o super cevach, a tripowałem na dawkach od 450mg do 1800mg i może z 3 razy miałem jakieś cevy? To samo z benzą.
Praktycznie najlepsze cevy miałem na avio właśnie, jednak wtedy nie zadbałem o dobry s&s i muzykę i źle to rozegrałem, gdyby nie fakt, że koszt avio, który by działał na mnie do wydatek ponad 25zł, wrzuciłbym niedługo, bo mam pewność, że zobaczę upragnione cevy, a na razie mam większe wydatki, jak choćby szkoła i papierosy, które rzucam już pół roku i jakoś się to nie udaje.
No longer anymore a Narcotic dream...
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.