Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hmm... tak więc mam pytanie
Żarłem avio 12 tab. pod wieczór (nie będę tu opisywał jak srałem w gacie :*) ) i rano strasznie piszczało mi w uszach, stan ten trwał 3 dni z każdym coraz słabiej i od 4 dnia do dziś(7 dni po żarciu) czuje jak bym miał zapchane uszy... i lekkie piszczenie :kotz:
Czy może to mieć związek z avio?
Nie słuchałem przed zdarzeniem głośno muzyki i nie byłem na żadnym balecie.
Chyba mówię starej i lecę do laryngologa :scared:
Uwaga! Użytkownik Vori94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / / 0
nie wiem czy to ma związek z Avio ale jeżeli chodzi o pisk w uszach to miałem po benzydaminie, trip się zaczynał od pisku w uszach i potem już było ok, tylko na początku taki efekt. Od pory kiedy spożyłem benzę mam czasami tak chwilowo, że zaczyna mi znów piszczeć w uszach jakby faza miała mi zaraz wchodzić.
  • 2 / / 0
Rano się obudziłem i w prawym uchu jest ok ;] ale w lewym jak mi piszczy cały czas nie chwilowo już starej powiedziałem i w poniedziałek lecę do laryngologa :-/
Oby tak mi nie zostało..
Uwaga! Użytkownik Vori94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
Psiki chyba są, ja miałem po miksie z dexem, przeszło w lekki, kujący ból głwoy, mineło do wieczora dnia następnego.

Zresztą bierzcie lepiej 5 avio + dex 300-600mg. Lepiej wyjdzie niż nawet i 15 avio samych. A zdaje się że avio w dużych dawkach to naprawde kurestwo co rozpierdala zwoje najbardziej z aptecznych bez recki.
  • 484 / / 0
testowałem parę dni temu pierwszy raz w życiu avio(15tabsów).
efekty:
błyski na niebie, drgające gałęzie i liście na drzewie, chodziło się się troszkę jak po kilku piwkach.. nic szczególnego, liczyłem na coś więcej;p
pozdro:)
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 3248 / 3 / 0
W jakich dawkach Felek brałeś i ile ważysz?
jak dużo ważysz, mogłeś podnieść poprzeczkę o 5 tabsów, mnie zmyliło Faq na NG, gdzie było najpierw o 10 tabletkach, nic się nie działo konkretnego i teraz korzystam wyłącznie z doświadczenia innych, aniżeli z faq, bo ono wszak może być błędne.

Tyczy się to również deksa, czytałem o super cevach, a tripowałem na dawkach od 450mg do 1800mg i może z 3 razy miałem jakieś cevy? To samo z benzą.

Praktycznie najlepsze cevy miałem na avio właśnie, jednak wtedy nie zadbałem o dobry s&s i muzykę i źle to rozegrałem, gdyby nie fakt, że koszt avio, który by działał na mnie do wydatek ponad 25zł, wrzuciłbym niedługo, bo mam pewność, że zobaczę upragnione cevy, a na razie mam większe wydatki, jak choćby szkoła i papierosy, które rzucam już pół roku i jakoś się to nie udaje.
  • 75 / 3 / 0
Taniej wychodzi apap noc i lepiej działa chyba
Uwaga! Użytkownik Fidel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / / 0
Fidel to łykaj Apap'y jak działają na Ciebie :-D
Ja waże coś ponad 70 kg i 183 cm wzrostu
10 tabsów Avio mnie poczesało dwa razy, dziękuję za kolejną próbę już.
CEV'ów się nie spodziewałem, a miałem.
  • 484 / / 0
GCrytek pisze:
W jakich dawkach Felek brałeś i ile ważysz?
jak dużo ważysz, mogłeś podnieść poprzeczkę o 5 tabsów, mnie zmyliło Faq na NG, gdzie było najpierw o 10 tabletkach, nic się nie działo konkretnego i teraz korzystam wyłącznie z doświadczenia innych, aniżeli z faq, bo ono wszak może być błędne.

Tyczy się to również deksa, czytałem o super cevach, a tripowałem na dawkach od 450mg do 1800mg i może z 3 razy miałem jakieś cevy? To samo z benzą.

Praktycznie najlepsze cevy miałem na avio właśnie, jednak wtedy nie zadbałem o dobry s&s i muzykę i źle to rozegrałem, gdyby nie fakt, że koszt avio, który by działał na mnie do wydatek ponad 25zł, wrzuciłbym niedługo, bo mam pewność, że zobaczę upragnione cevy, a na razie mam większe wydatki, jak choćby szkoła i papierosy, które rzucam już pół roku i jakoś się to nie udaje.
ważę 70kg na 175cm wzrostu...
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 377 / 7 / 0
A ja ostatnio po benzie zaciekawiłem się troszkę halucynogenami,dziś wrzucę na pierwszy raz 15tabl. i mam nadzieję że będę takie rzeczy widział jakie się fiziologom nie śniły !! %-D
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.