Mozna bylo by dodac 4mar 4Dmar 2dpmp, ale to raczej wycieczka w jedna strone
Sam byłem na tym raz w życiu i kruszenie betonu w mieszkaniu pieśćmy nie jest az tak trudne
14 listopada 2019DuchPL pisze: amfa - 90% - 200mg ( styknie ) + 500ml vódki ( prawilnej ) ...
spróbuj zobacz jak to jest być terminatorem
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
13 listopada 2019CieplaPoduszka pisze: Na dysocjantach co prawda nie czujesz strachu ani bolu ale ledwo mozna dojsc do kibla![]()
Za to po benzo albo benzo+alk też filmy urwane i też chore akcje robię, ale zero agresji. Spadam ze schodów po kilkanaście razy (i nic mi nie jest a nieraz takie loty były że wielu by umarło), kradnę jedzenie i alkohol z lodówki innym (nawet na ich oczach), przestawiam całe mieszkanie szukając chuj wie czego, ale do nikogo się nie rzucam i wydaję się miły xD
Także IMO alkohol nr 1, kwestia ilości, wielu rzeczy jakie odkurwiłem jeszcze w temacie z anegdotkami nie opisałem, ale niedługo pojawią się kolejne. Naczelny pojeb, to ja.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.