Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 37 / 2 / 0
klonazepam(lub jakieś benzo z dlugim okresem półtrwania) + alfa-PVP w duzej dawce żeby przebiło klony bez paranoi ew MDPVP i inne wynalazki + alkohol.
Mozna bylo by dodac 4mar 4Dmar 2dpmp, ale to raczej wycieczka w jedna strone :cojest: :cojest:

Sam byłem na tym raz w życiu i kruszenie betonu w mieszkaniu pieśćmy nie jest az tak trudne
  • 1230 / 312 / 12
14 listopada 2019DuchPL pisze:
amfa - 90% - 200mg ( styknie ) + 500ml vódki ( prawilnej ) ...

spróbuj zobacz jak to jest być terminatorem
mnie taka trochę lepsza (mw ok 15%) w zupełności wystarczyła żeby pokonać szybę w lustrze %-D największa walka jaką można stoczyć to z samym sobą
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1341 / 218 / 0
Jak dla mnie to feta lub hexen, plus alkohol i alprazolam, po tym nie bałem się niczego i nikogo. Z tym że jako spokojny człowiek nie próbowałem wtedy nikomu najebać, między innymi dlatego że kiedy by ze mnie zeszło raczej nie poradziłbym sobie z odwetem.
  • 1 / / 0
Po gieblu czułem się bardzo pewny siebie. Dziwne, że nikt — chyba — nie wspomniał.
  • 5 / / 0
Zdecydowanie 3MMC/
  • 455 / 59 / 0
Przerabiałem większość stymulantów i wygrywa metamfetamina. To jest dla cyborgów, a nie ludzi. Konsekwencje nie istnieją, każdy pomysł jest świetny, a ograniczenia to tylko proste questy które robisz bez żadnego problemu. Po alfie schizy zjadają głowę, po piko trzy doby lekkim dytkiem i z szaleńczym grymasem na twarzy
  • 1341 / 218 / 0
Kiedyś jeszcze nieodżałowany pentedron dawał mi niesamowitą moc i pewność siebie. Ale być może sama wódka z energolami też jest wysoko na tej liście, po podwójnej wódzie z Red bullem wszystko było możliwe.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mikrodawki LSD raczej nie leczą ADHD [BADANIE]

Mikrodawki LSD nie okazały się skuteczniejsze od placebo w leczeniu ADHD – informuje pismo „JAMA Psychiatry”.

Dzielnicowa na wolnym przyłapała 12-latkę na gorącym uczynku. Dziewczynka kupiła amfetaminę

Dzięki interwencji dzielnicowej, która była na urlopie wypoczynkowym, zatrzymano 18-latkę, która dla korzyści majątkowej udzielała narkotyki nieletnim. W związku z tą sprawą policjanci przesłuchali trzech nieletnich w charakterze sprawców czynu karalnego oraz dwóch świadków. 18-latce grozi kara do 20 lat pozbawienia wolności, natomiast sprawą nieletnich zajmie się sąd rodzinny.

Dzieci zażywają „kokainę dla ubogich”. To najczęstszy wiek inicjacji

W ubiegłym roku policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów i ponad 19 ton syntetycznych narkotyków – poinformował w rozmowie z tvn24.pl dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Największy problem w Polsce stanowią syntetyczne pochodne katynonu – klefedron, klofedron i mefedron. Najwięcej młodych ludzi trafia do szpitala z powodu tego ostatniego.