Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 65 / 5 / 0
@zburzony jak udaje ci się w nogi? W które miejsca? Igła wchodzi do końca? Masz staże? Mi tylko raz nad kolanem się udało. Nie umiem trafić w nogi czy uda a mam tam widoczne żyły...
  • 932 / 228 / 0
A stopy...?
  • 65 / 5 / 0
Przez parę miesięcy waliłem w stopy aż 'żyły były już nie żyły' :((!
  • 1679 / 271 / 0
@WithoutSoul nigdy nie używałem stazy. Na nogach kiedyś miałem bardzo dużo grubych żył więc to nie był problem, podobnie ze stopami. Teraz sporo muszę się namęczyć żeby trafić, robię to na stojąco i ustawiam na nogi lampę żeby było widać cień odstającej żyły. Nie wkładam igły do końca nigdy, zawsze boję się że przebiję wtedy żyłę.
  • 65 / 5 / 0
No japididi mam miejsce na grzbiecie kciuka ale gdy w nie podaje to zaczyna się ból.. Nie taki gdy się podaje obok żyły no i nie rośnie gula.. A do tego wyskakuje mi jakieś uczulenie na dłoni.. I wsumie to samo jest na obu rękach... Wie ktoś o co chodzi? A zapomniałem dodać najważniejszego że wjazd jest ale nieco stlumiony. @DexPL?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.