Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Podsumowując euforia niesamowita i ciekawe doznania ogólnie wyjątkowe dla tej substancji ale takiego jadłowstrętu to nie miałem po niczym a wpierdoliłem już 60 różnych substancji i żaden aż tak mnie nie obrzydził do jedzenia No i brak snu jest bardzo doskwierający. Raz byłem na imprezie hardcore i wystarczyło mi tego około 400mg tylko na całą noc
Nie będę tego przyrównywał do amfetaminy, z którą ma wiele wspólnego chociażby właśnie z powodu wstrętu do jedzenia ( NEP np aż takiego wstrętu nie indukuje ) nie mniej jednak, można na tym polecieć nawet tydzień bez snu i poczuć na końcu że minął jeden dzień
( a przy okazji schudnąć nawet ponad 5kg i więcej ).
Bardzo trzeba uważać z dawkami, 100mg potrafi zrobić na prawdę mocną robotę.
Po południu lub wieczorem wjedzie 4-FMA lub predzej pentedron.
Nie powinienem zdechnąć, ani dostać ZS, nie?
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Zastanawiam się czy ktoś ostatnio w ogóle się bawi z pentkiem bo niby jest na rynku ale dostawca taki że chyba ma jakieś tam grono którym wysyła towar a innym wysyła jakiś syf...
No tutaj iv lub proch.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.