Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 507 / 190 / 1
Nie ma takich ogólnodostępnych testów co odróżnią szczegółowo substancje, chromatograf se ogarnij za 50 klocków
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 4895 / 852 / 0
pentedron nadawał się do waporyzacji?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / / 0
3 lata temu bawiłem się w syntezę tego wynalazku i powiem szczerze że jest to dziwaczna substancja. Brałem głównie ropuszczone w soku po 100-150mg co 4 godziny i małe kreski jak już (znieczula podniebienie nawet trochę jak hexen). Stan po tym była niesamowita euforia taka typowo dopaminowa ale z nutą serotoniny i taki dziwny jakby ultra słuch. Parę moich znajomych co to próbowało powiedziało że za mocne to dla nich a niektórzy to palili i waporyzowało się dobrze mimo że produkt nie był wyśmienity bo żółte krysztaly trochę śmierdzące ale robotę robiły. Porównałbym do a-pihp ale bardziej ludzki i jako taki przyjemny bo alfa to zupełnie nie dla mnie.
Podsumowując euforia niesamowita i ciekawe doznania ogólnie wyjątkowe dla tej substancji ale takiego jadłowstrętu to nie miałem po niczym a wpierdoliłem już 60 różnych substancji i żaden aż tak mnie nie obrzydził do jedzenia No i brak snu jest bardzo doskwierający. Raz byłem na imprezie hardcore i wystarczyło mi tego około 400mg tylko na całą noc
  • 1857 / 405 / 4
Bardzo silny stymulant, który trochę z człowieka robi takiego robota
Nie będę tego przyrównywał do amfetaminy, z którą ma wiele wspólnego chociażby właśnie z powodu wstrętu do jedzenia ( NEP np aż takiego wstrętu nie indukuje ) nie mniej jednak, można na tym polecieć nawet tydzień bez snu i poczuć na końcu że minął jeden dzień
( a przy okazji schudnąć nawet ponad 5kg i więcej ).
Bardzo trzeba uważać z dawkami, 100mg potrafi zrobić na prawdę mocną robotę.
DXM
  • 96 / / 0
Dokładnie bardzo mocny jeden z silniejszysz stymukantow jakich brałem i bardziej ludzki ale teraz to tylko samemu trzeba zrobić ale synteza wcale nie jest jakaś trudna ani odczynniki nie są trudno dostępne tak na dobrą sprawę. Prekursor ten sam co alfa pvp tylko inna amina i rozpuszczalnik do reakcji. Testowałem 2 metody otrzymywania wiec jak ktoś jest zainteresowany wytworzeniem moge podesłać mu przepis bo ja się syntezą czego kolwiek nie zajmuje bo mam za dużo problemów prawnych z tego powodu
  • 213 / 12 / 0
Siemanko, użyćpownicy. Dzisiaj po pracy zamierzam zaliczyć k-hole po 2fdck. Trip skończy się ok 4 rano.
Po południu lub wieczorem wjedzie 4-FMA lub predzej pentedron.

Nie powinienem zdechnąć, ani dostać ZS, nie?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 75 / 18 / 0
Czy pentek się nadawał do vapo?

Zastanawiam się czy ktoś ostatnio w ogóle się bawi z pentkiem bo niby jest na rynku ale dostawca taki że chyba ma jakieś tam grono którym wysyła towar a innym wysyła jakiś syf...
Przedstawienie musi trwać.
  • 438 / 83 / 0
No właśnie niby powinien się dawać a tu chujnia. Już nie pamiętam ale chyba następuje rozkład w temp. topnienia. Bo wszystkie te waleronowe pochodne jak nep, czy a-pvp są stworzone wręcz do wapo.
No tutaj iv lub proch.
  • 75 / 18 / 0
Ciekawe i intrygujące zjawisko... Zastanawiam się też czy NEB np się nadawał a analogicznie bufedron już nie. HEX-EN się ponoć nadawał ale wtedy praktykowałem tylko sniffy więc nie miałem okazji spróbować.
Przedstawienie musi trwać.
  • 438 / 83 / 0
Z Heniem miałem tak jak ty. Kupiłem 2g i obudziłem się kilka h później zezgonowany na biurku. Załączyło się kompulsywne dorzucanie i nawet nie pamiętam jak działało. Nie mniej kojarzy mi się to z intensywną dopaminą i chyba pylistym proszkiem, lekko znieczulającym.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Z synem i córką produkowała mefedron

Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.

Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy

Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.

Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.