Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 451 / 175 / 1
Nie ma takich ogólnodostępnych testów co odróżnią szczegółowo substancje, chromatograf se ogarnij za 50 klocków
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4895 / 850 / 0
pentedron nadawał się do waporyzacji?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / / 0
3 lata temu bawiłem się w syntezę tego wynalazku i powiem szczerze że jest to dziwaczna substancja. Brałem głównie ropuszczone w soku po 100-150mg co 4 godziny i małe kreski jak już (znieczula podniebienie nawet trochę jak hexen). Stan po tym była niesamowita euforia taka typowo dopaminowa ale z nutą serotoniny i taki dziwny jakby ultra słuch. Parę moich znajomych co to próbowało powiedziało że za mocne to dla nich a niektórzy to palili i waporyzowało się dobrze mimo że produkt nie był wyśmienity bo żółte krysztaly trochę śmierdzące ale robotę robiły. Porównałbym do a-pihp ale bardziej ludzki i jako taki przyjemny bo alfa to zupełnie nie dla mnie.
Podsumowując euforia niesamowita i ciekawe doznania ogólnie wyjątkowe dla tej substancji ale takiego jadłowstrętu to nie miałem po niczym a wpierdoliłem już 60 różnych substancji i żaden aż tak mnie nie obrzydził do jedzenia No i brak snu jest bardzo doskwierający. Raz byłem na imprezie hardcore i wystarczyło mi tego około 400mg tylko na całą noc
  • 1845 / 400 / 4
Bardzo silny stymulant, który trochę z człowieka robi takiego robota
Nie będę tego przyrównywał do amfetaminy, z którą ma wiele wspólnego chociażby właśnie z powodu wstrętu do jedzenia ( NEP np aż takiego wstrętu nie indukuje ) nie mniej jednak, można na tym polecieć nawet tydzień bez snu i poczuć na końcu że minął jeden dzień
( a przy okazji schudnąć nawet ponad 5kg i więcej ).
Bardzo trzeba uważać z dawkami, 100mg potrafi zrobić na prawdę mocną robotę.
DXM
  • 96 / / 0
Dokładnie bardzo mocny jeden z silniejszysz stymukantow jakich brałem i bardziej ludzki ale teraz to tylko samemu trzeba zrobić ale synteza wcale nie jest jakaś trudna ani odczynniki nie są trudno dostępne tak na dobrą sprawę. Prekursor ten sam co alfa pvp tylko inna amina i rozpuszczalnik do reakcji. Testowałem 2 metody otrzymywania wiec jak ktoś jest zainteresowany wytworzeniem moge podesłać mu przepis bo ja się syntezą czego kolwiek nie zajmuje bo mam za dużo problemów prawnych z tego powodu
  • 211 / 12 / 0
Siemanko, użyćpownicy. Dzisiaj po pracy zamierzam zaliczyć k-hole po 2fdck. Trip skończy się ok 4 rano.
Po południu lub wieczorem wjedzie 4-FMA lub predzej pentedron.

Nie powinienem zdechnąć, ani dostać ZS, nie?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.

Białostocki sąd podwyższył karę mężczyźnie oskarżonemu o przemyt z Hiszpanii 40 kg marihuany

Sąd Apelacyjny w Białymstoku podwyższył we wtorek (3.12) do sześciu lat i miesiąca więzienia wyrok dla oskarżonego o przemyt z Hiszpanii do Polski 40 kg marihuany; narkotyki ukryto w specjalnej skrytce samochodu. Sąd częściowo uwzględnił apelację prokuratury. Wyrok jest prawomocny.